Θύρα Thunderbolt, Θα τη δούμε και σε PC με τους επεξεργαστές Intel Haswell

Στo IDF 2011 (Intel’s Developers Forum) που λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, παρουσιάστηκαν λοιπόν έξι μηχανήματα προ-παραγωγής (ultrabooks για να είμαστε πιο ακριβείς), βασισμένα σε Intel Core επεξεργαστές 3ης γενιάς (Haswell), τα οποία είναι εφοδιασμένα με θύρα Thunderbolt που επιτρέπει μεταφορά δεδομένων μέχρι 10 Gbps.

Μετά την Apple που από πέρσι έχει υιοθετήσει την θύρα Thunderbolt στους υπολογιστές Mac, έφτασε λοιπόν να κυκλοφορήσουν και PC εφοδιασμένα με θύρα Thunderbolt. Βέβαια η κυκλοφορία τους πιθανολογείται για το 2013, μαζί δηλαδή με το λανσάρισμα των Intel Haswell επεξεργαστών. Αν και όλοι θα επιθυμούσαμε να συμβεί νωρίτερα.

, Θύρα Thunderbolt, Θα τη δούμε και σε PC με τους επεξεργαστές Intel Haswell

, Θύρα Thunderbolt, Θα τη δούμε και σε PC με τους επεξεργαστές Intel Haswell

Πηγή

Marios1508

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θανάσης

έτσι, λίγο λίγο την τεχνολογία, μην πάθουμε κάτι……. :(((

The PokerGosh

Συσκευές υπάρχουν ? Ή θα τις περιμένουμε ?

Κώστας Βλαχάκης

Λίγα πράγματα. Κάνε μια έρευνα και ενημέρωσε και εμάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Intel

Δύο από τα παλιότερα desktop PC στον κόσμο ανακαλύφθηκαν σε καθάρισμα σπιτιού

Σε μια εποχή που ό,τι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στο e-bay, γίνονται ακόμα ανακαλύψεις που μπορούν να σε εκπλήξουν ευχάριστά.

Smartphones Apple iPhone 15 Pro iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro: Ίσως πωλείται προαιρετικά καλώδιο USB-C Thunderbolt

H Apple ίσως προσφέρει καλώδιο μεταφοράς δεδομένων USB-C για τα iPhone 15 Pro που μπορεί να έχει ταχύτητες Thunderbolt ή USB4 έως 40 Gbps.

Business Chip Intel

Η Intel ζητά 5 δισ. ευρώ από τη Γερμανία για την παραγωγή τσιπ

Η Intel ζήτησε επιπλέον επιδοτήσεις 4 έως 5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τη γερμανική κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει σε ένα συγκρότημα κατασκευής Chip στην χώρα.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.