Toshiba Qosmio DX730, All in one PC με οθόνη αφής multi-touch

Η Toshiba μέσα από την δυναμική της παρουσία στην φετινή IFA, παρουσίασε τον πρώτο της υπολογιστή για την κατηγορία των All in One συστημάτων, τον Qosmio DX730. Η Toshiba για γίνει ανταγωνιστική και να χτυπήσει τις υπόλοιπες εταιρείες σε αυτήν την κατηγορία εφοδίασε τον Qosmio DX730 με πραγματικά εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά που δικαίως τράβηξαν την προσοχή του κοινου.

, Toshiba Qosmio DX730, All in one PC με οθόνη αφής multi-touch

Ο Toshiba Qosmio DX730 είναι ικανός να προσφέρει πολύ αξιόλογες εμπειρίες οικιακής διασκέδασης με την 23 ιντσών οθόνη αφής που διαθέτει. Ομολογώ πως δεν περίμενα να με εντυπωσιάσει τόσο το pinch-zoom σε μία οθόνη desktop υπολογιστή. Με τον ενσωματωμένο ψηφιακό/αναλογικό δέκτη που διαθέτει λειτουργεί και ως τηλεόραση. Φυσικά υποστηρίζει full HD στα 1080p ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο Blu-ray drive και με ηχεία Onkyo η προβολή ταινιών θα είναι μοναδική. Ενώ έχοντας επεξεργαστή Intel Core 2ης γενιάς σίγουρα προσφέρει και αξιόλογη εμπειρία gaming.

Πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, οι μηχανικοί και σχεδιαστές της Toshiba, πρόσεξαν πάρα πολύ και την εξωτερική εμφάνιση του Toshiba Qosmio DX730, όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες. Θα κυκλοφορήσει σε δύο χρωματικές επιλογές, άσπρο και μαύρο. Από την βάση του πάντως μέχρι και το εξαιρετικό γυαλιστερό φινίρισμα στην μπροστινή του επιφάνεια, είναι σίγουρα μια πολύ καλαίσθητη παρουσία στο δωμάτιο μας και θα μας προσφέρει όλη την οικιακή μας διασκέδαση χωρίς να χρειαζόμαστε άλλες συσκευές ή extra καλώδια.

Ο νέος Qosmio DX730 θα είναι στα καταστήματα μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του έτους κοντά στον Νοέμβριο, ενώ για την τιμή του οι άνθρωποι της Toshiba μας ανέφεραν πως θα είναι ανταγωνιστικότατη, αναλόγως βέβαια και της διαμόρφωσης του υπολογιστή.

Toshiba Qosmio DX730
Επεξεργαστής: Intel Core 2ης γενιάς
Μνήμη RAM: έως 6 GB DDR3
Σκληρός δίσκος: έως HDD 1TB
Οθόνη: αφής 23 ιντσών, Full HD Display Ανάλυση 1920 χ 1080 pixels
Κάρτα γραφικών: Nvidia N12P με 1GB DDR3
Λειτουργικό σύστημα:Windows 7 Home
4x USB 2.0 και 2x USB 3.0, θύρες HDMI,VGA
Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 3.0, υποδοχή ethernet
Web κάμερα 1.3 megapixels
DVB-T/ Analog TV tuner
Ασύρματο mouse και πληκτρολόγιο

, Toshiba Qosmio DX730, All in one PC με οθόνη αφής multi-touch

Marios1508

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
FORO-XRISTOS

πολυ ωραιο!

aggelos

σαν να βλεπω ανταγωνιστη του imac σε ποιοτητα…

vikentios

πολύ όμορφο και εδικά το άσπρο 😀

akis

fovero! white ftw!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.