ViewSonic TDi2340, Οθόνη 23 ιντσών multi-touch για ασύρματη σύνδεση με tablet και smartphone

Το monitor ViewSonic TDi2340 με διαγώνιο 23 ίντσες ανάλυσης 1920×1080 pixels και panel IPS LED μπορεί να απεικονίσει ότι δείχνει η οθόνη του smartphone ή του tablet σας ασύρματα μέσω Wi-Fi. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας επεξεργαστής ARM11 με user interface (UI) της ViewSonic που βοηθάει στην καλύτερη αναπαραγωγή των βίντεο και των φωτογραφιών σας. Η οθόνη είναι multi-touch 10 σημείων και μας αρέσει πολύ!

Η ViewSonic TDi2340 αναμένεται να κυκλοφορήσει το δέυτερο τρίμηνο του έτους. Η τιμή της δεν έχει ανακοινωθεί.

, ViewSonic TDi2340, Οθόνη 23 ιντσών multi-touch για ασύρματη σύνδεση με tablet και smartphone

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manos Unstable

πάντως αξίζει η αγορά οθόνης για Η/Υ και να είναι και αφής έχουν πέσει αρκετά οι τιμές πιστεύω!
πρόσφατα πήρα μια asus 22″ οθόνη απο γερμάνια γτ δεν υπήρχε εδώ στα 200 ευρώ ενώ θα μπορούσα να είχα πάρει κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/322754/Dell-ST2220T.html
είναι μια dell οθόνη 21.5″ LED οθόνη αφής…
Πλέον δεν είναι καλή η αγορά οθόνης χωρίς αφή (H/Y)…

Επίσης θα μπορούσες να βάλεις κάνα καλό οδηγό στο techblog για το πως να μετατρέψουμε τις οθόνες μας σε αφής, ακόμα και του laptop!! το έψαξα και δεν είναι και τπτ δύσκολο υπάρχουν οδηγίες και video που μπορεί και αρχάριος να εφαρμόσει, μόνο στο laptop ίσως χρειαστεί λίγες τεχνικές γνώσεις αλλά αξίζει την εμπειρία… το δύσκολο κομμάτι θα είναι να βρεις καλή ποιότητα γτ οι ποιο πολλες αφής (για τοποθέτηση σε οθόνη) που πουλάνε δουλεύουν με ειδικό στυλό μόνο. Οι καλύτερες που υπάρχουν είναι οι Koda αλλά δυστυχώς βγαίνουν μόνο σε μεγέθοι για netbook… για όσους δε ξέρουν οτι netbook βλέπετε με αφής το πανελ αφής είναι της koda.
Έχει στο ebay αλλά παίρνεις στα τυφλά σχεδόν και είναι όλα από Κίνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Viewsonic

ViewSonic X11-4K: Ένας short-throw προβολέας με πραγματική 4K ανάλυση

Ο ViewSonic X11-4K είναι ένας short-throw προβολέας που προσφέρει στους χρήστες πραγματική ανάλυση 4K. Νέος προβολέα home cinema για όλους!

Reviews Viewsonic Hands-on

Viewsonic VX2418C review: Κορυφαία ποιότητα εικόνας «on a budget»

Το gaming monitor VX2418C της ViewSonic έρχεται για να αποδείξει ότι στη χαμηλή κατηγορία τιμής υπάρχουν επιλογές για hi-end αποδόσεις εντός προϋπολογισμού!

Gear Viewsonic

ViewSonic M2e: Ένας προβολέας με μπαταρία για ατελείωτο streaming

Ο compact και πολύ ελαφρύς ViewSonic M2e είναι ένας smart LPD προβολέας με ανάλυση Full HD 1080p.

Gear Dell featured Gigabyte

Xmas Tech Guide: 5 προτάσεις για δώρο gaming monitor 1ms 144Hz

Ένα ακόμη Xmas Tech Guide από το Techblog σας δίνει 5 προτάσεις για δώρο monitor για αναβάθμιση της gaming εμπειρίας.