Western Digital | Νέοι δίσκοι στα 750GB και το 1ΤΒ

, Western Digital | Νέοι δίσκοι στα 750GB και το 1ΤΒΚαθώς οι απαιτήσεις για αποθηκευτικό χώρο όλο και αυξάνονται, η Western Digital αποφάσισε να διαθέσει στην αγορά μία νέα σειρά σκληρών δίσκων, την Caviar Black line, με δύο μοντέλα με χώρο αποθήκευσης 750GB και 1TB. Οι νέοι σκληροί δίσκοι θα είναι εφοδιασμένοι με την διπλάσια μνήμη cache στα 32MB.

Οι δυο νέοι δίσκοι της Western Digital διαθέτουν ακόμα μια νέα τεχνολογία την NoTouch η οποία επιτρέπει στην κεφαλή του σκληρού δίσκου να μην αγγίζει το ίδιο το μέσο αποθήκευσης, ώστε να μειωθούν οι φθορές και να αυξηθεί η διάρκεια ζωής του. Τα δύο νέα μοντέλα αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στις επόμενες μέρες με τιμές που θα ξεκινούν από 200 $ για τα 750GB ενώ το 1TB θα κοστίζει περίπου 250$.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.