WePC.com, Μια παιδική χαρά τεχνολογίας

Το νέο WePC, με ακόμη περισσότερες θεματικές ενότητες, φιλοδοξεί να παίξει το ρόλο της γέφυρας που θα ενώνει την καινοτομία και την τεχνολογία, με τις ανάγκες των καταναλωτών. Τα μέλη του έχουν, πλέον, περισσότερα μέσα για να εκφράζουν τις ιδέες τους, να έρχονται σε επαφή με άλλα μέλη, αλλά και να κατευθύνουν τη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντων για δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο.

, WePC.com, Μια παιδική χαρά τεχνολογίας

Όντας μια από τις πρώτες διαδικτυακές κοινότητες, το WePC.com έδωσε τη δυνατότητα στα μέλη του να συμβάλουν ουσιαστικά στη διαδικασία σχεδιασμού μιας σειράς πρωτοποριακών τεχνολογιών για PC, όπως είναι τα intuitive touchscreen interfaces και τα netbooks που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά. Στην περσινή έκθεση CeBIT, η ASUS παρουσίασε πρώτη από όλους τους κατασκευαστές φορητούς υπολογιστές στους οποίους το παραδοσιακό πληκτρολόγιο έχει δώσει τη θέση του σε μια δεύτερη οθόνη αφής (dual-panel concept notebooks), η οποία μπορεί να διαμορφωθεί με βάση τις εκάστοτε ανάγκες του χρήστη. Επίσης, η κοινότητα του WePC προσέφερε σημαντική υποστήριξη στη φάση της ανάπτυξης των νέων συσκευών τύπου pad.

Η κοινότητα περιέχει ειδικές ενότητες, προσαρμοσμένες στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα των μελών της, όπως για παράδειγμα όσων θεωρούν τον αψεγάδιαστο ήχο απόλυτη προτεραιότητα για ένα σύγχρονο υπολογιστή οικιακής ψυχαγωγίας. Μια άλλη ενότητα είναι αφιερωμένη στους “early adopters”, τους χρήστες που υιοθετούν πρώτοι νέα καινοτόμα προϊόντα, και όσους επιδίδονται συστηματικά στο παράλληλο τρέξιμο πολλών εφαρμογών (multitaskers). Μια τρίτη ενότητα έχει σχεδιαστεί για γονείς οι οποίοι θέλουν να μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με το πώς η τεχνολογία επηρεάζει τη ζωή των παιδιών και της οικογένειας τους.

Η νέα διαδικτυακή κοινότητα δίνει στα μέλη της ακόμη περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής, μέσα από διαγωνισμούς και διάφορες διασκεδαστικές δραστηριότητες. Παράλληλα, οι φίλοι μας μπορούν εναλλακτικά να χρησιμοποιούν και τη σελίδα του WePC στο Facebook για να συμμετέχουν στη συζήτηση που τους ενδιαφέρει.

Τέλος, τα μέλη του WePC που θα ήθελαν μια πιο ενεργή συμμετοχή μπορούν να στείλουν αίτηση ώστε να ενταχθούν σε μια ειδική ομάδα η οποία θα έχει ιδιαίτερο ρόλο και προνόμια, όπως απευθείας πρόσβαση στην ASUS και την Intel, μοναδικές ευκαιρίες δοκιμών συγκεκριμένων προϊόντων, και συμμετοχή σε αποκλειστικές εκδηλώσεις των εταιρειών.

Σχετικά με το WePC
Το WePC.com είναι μια online κοινότητα και μια “παιδική χαρά τεχνολογίας”, ένας ευχάριστος χώρος όπου άνθρωποι που αγαπούν την τεχνολογία μπορούν να μοιραστούν την εμπειρία τους και να μάθουν περισσότερα σχετικά με νέες καινοτομίες της ASUS και της Intel. Η κοινότητα φιλοξενεί ειδικούς χώρους δημιουργικού διαλόγου, διασκεδαστικές δοκιμασίες και δραστηριότητες, καθώς και μοναδικές ευκαιρίες εκμάθησης διαφόρων προϊόντων. Τα μέλη του WePC μπορούν να εκφράζουν τη γνώμη τους και να συμμετέχουν στη διαμόρφωση νέων προϊόντων ή λειτουργικών χαρακτηριστικών, κερδίζοντας ταυτοχρόνως πόντους, δώρα και ειδικές κονκάρδες. Το WePC δημιουργήθηκε από την ASUS και την Intel με σκοπό να αποτελέσει τόπο συνάντησης όλων εκείνων που αγαπούν την τεχνολογία, ένα μέρος όπου θα μπορούν να έρχονται σε επαφή, να ανταλλάσσουν απόψεις και να εμπνέονται ο ένας από τον άλλον.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Gear Intel

Δύο από τα παλιότερα desktop PC στον κόσμο ανακαλύφθηκαν σε καθάρισμα σπιτιού

Σε μια εποχή που ό,τι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στο e-bay, γίνονται ακόμα ανακαλύψεις που μπορούν να σε εκπλήξουν ευχάριστά.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,