Windows: Η νέα διαφημιστική καμπάνια με “καρφιά” στους Mac [videos]

Η κόντρα Windows ή Mac δεν είναι καινούρια και δεν είναι λίγες οι φορές που Microsoft και Apple ρίχνουν καρφιά η μια στην άλλη, θέλοντας να τονίσουν πόσο πιο καλό είναι το δικό τους λειτουργικό έναντι του αντίπαλου.

Με τα Windows 10 η Microsoft έχει βάλει το μεγάλο στοίχημα να πετύχει και να ανεβάσει τις πωλήσεις PC, που τα τελευταία χρόνια συρρικνώνονται.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής γίνεται πιο επιθετική ως προς την προώθηση των Windows 10 και λάνσαρε μια νέα διαφημιστική καμπάνια. Στόχος της είναι να τονίσει τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 10, αλλά είναι επίσης ξεκάθαρο ότι θέλει να δείξει ότι τα features αυτά λείπουν από το Mac, βλέπε Cortana, οθόνη αφής και Windows Hello.

Στα μικρά διαφημιστικά σποτ πρωταγωνιστούν τα “Bug Chicks”, Kristie και Jess που προσπαθούν να μάθουν τα παιδιά να μην φοβούνται τα έντομα. Μέσα ακούγονται φράσεις όπως “I don’t have a touchscreen on my Mac. I’m jealous of that,[Cortana’s] so helpful … Even on the new Macs, they don’t have that”.

Δείτε τα video:

windows 10 vs mac os x, Windows: Η νέα διαφημιστική καμπάνια με “καρφιά” στους Mac [videos]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NZ

Άσε μας ρε MS! Μόνο για παιχνίδια είσαι…….

thanoik

@NZ,Όσα έχει κάνει η Microsoft δεν τ έχει κάνει η apple και η Samsung μαζί,που και για τη δεύτερη ένα touch wiz έχει και δεν μπορεί να το φτιάξει

Thanasis

Πληρώνω τη MS να μη βγάλε το διαφημιστικό με τα έντομα. Η με γαλύτερη αηδέια στο κόσμο. Ειδικα αυτό με την αράχνη. Μπρρρρ κατι τρίχεσ που εχου ταέντομα.

vasilist

Δεν καταλαβαίνω γιατί ρίχνει καρφιά για τα Mac πρώτον είναι παιδιάστικο και δεύτερον σιγά τον ανταγωνισμό που έχει από τα Mac και όσοι δοκιμάζουν μετά μου ζητάνε να τους βάλω Windows και το μετατρέπουν σε imacdows.
Είναι πολύ καλά όμως για όσους κάνουν δουλειά και υπάρχουν οι εφαρμογές που θέλει ο επαγγελματίας

Solon

Ας στρωθεί στη δουλειά να φτιάξει λίγο το περιβάλλον αφής της κι ας αφήσει τις εξυπνάδες. Είναι παρασάγγες πίσω από iOS-Android. Εργασίες που γίνονται στα άλλα λειτουργικά με μία και δύο κινήσεις στα Win 10 θέλουν 4 και 5. Για να μη μιλήσω για τα λαγκαρίσματα.
Έχω το Surface 3 και σαν υπολογιστής δουλεύει τέλεια. Αλλά μόλις θελήσω να το δουλέψω σαν tablet γίνεται “τα ζώα μου αργά”. Θέλει πολύ δουλειά ακόμα.

NZ

Φίλε @thanoik, ο κόσμος γυρνάει σε εναλλακτικές λύσεις, κάποιες από αυτές σαφώς πιο αποδοτικότερες. Ισχύει ότι η MS έχει κάνει πολλά στο παρελθόν, αλλά το παρόν είναι διαφορετικό και το ζεις τώρα. Και η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Konstantinos

Μπορεί κάποιος με Windows 10 να μου επιβεβαιώσει;

Έχω Mac και η αντίστοιχη μηχανή αναζήτησης αρχείων κάνει αναζήτηση και σε κείμενο σε κάθε είδους αρχείο pdf docx html κλπ. Θέλω να γράφω μια λέξη που θυμάμαι και να μου βρίσκει το αρχείο. Υπάρχει αυτή η λειτουργία;

THANOS

@ Konstantinos Ναι το κανει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.