Windows 8, Λεπτομέριες για την αρχιτεκτονική σε συσκευές με ARM επεξεργαστές

Η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που περιγράφει την αρχιτεκτονική του επερχόμενο λειτουργικού συστήματος Windows 8 σε υπολογιστές και tablets με επεξεργαστές τεχνολογίας ARM. Η εταιρεία θέλει να ενσωματώσει τα νέα Windows 8 σε όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές μπορεί συν τα smartphones και εργάζεται σκληρά πάνω σε αυτό.

, Windows 8, Λεπτομέριες για την αρχιτεκτονική σε συσκευές με ARM επεξεργαστές

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
steviewonder2000

Το πρώτο tablet μου θα είναι windows 8,for sure!

md03582

Αντε να βγουν επιτέλους!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows 10: Δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 και 8, ακόμα και σήμερα [How To]

Αν και δε θα έπρεπε κανονικά, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τα Windows 7 ή Windows 8 σε Windows 10 εντελώς δωρεάν.

Computers Internet Explorer 10 Internet Explorer 9 Microsoft

Microsoft: Τέλος η υποστήριξη Windows 8, Internet Explorer 8, 9 και 10

Από σήμερα η Microsoft σταματά την υποστήριξη των Windows 8 και παλαιότερων εκδόσεων του Internet Explorer. Οι χρήστες των Windows 8 που δεν έχουν αναβαθμιστεί σε Windows 8.1 και όσοι δεν έχουν Internet Explorer 11 δεν θα έχουν πρόσβαση σε patches και updates για να κρατήσουν το software ασφαλές.

News Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows XP: Ξεπερνούν τα Windows 8 και χωρίς υποστήριξη από τη Microsoft

Πέρσι τέτοια εποχή, για την ακρίβεια 8 Απριλίου, η Microsoft ανακοίνωσε ότι σταματά την υποστήριξη των Windows XP και Office 2003, δηλαδή σταματά το λανσάρισμα των updates. Αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να πείσει τους χρήστες να φύγουν από τα XP και να πάνε στα νεότερα Windows 8 ή 8.1.

Tablets Vero Windows 8 Tablets

VERO Tablet W8i, Με Windows 8.1 και τιμή 139 ευρώ

Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το VERO Tablet W8i με οθόνη αφής 8 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 1280×800 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Z3735E 1.33GHz (έως 1.83GHz), μνήμη RAM 1GB, λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 και τιμή 139 ευρώ. Με μεγαλύτερη οθόνη και περισσότερη μνήμη RAM, κυκλοφορεί το VERO Tablet W10i με τιμή 239 ευρώ.