Windows 8 Release Preview διαθέσιμη για download

H έκδοση Release Preview (RP) του λειτουργικού συστήματος Windows 8 είναι εδώ και διαθέσιμη για download. H έκδοση RP περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον Internet Explorer 10, νέες εφαρμογές για Hotmail, SkyDrive και Messenger αλλά και πρόσβαση σε νέες εφαρμογές του Windows Store. Αν όλα πάνε καλά, σε δύο μήνες από σήμερα η Microsoft θα διαθέσει την τελική έκδοση των Windows 8 στους κατασκευαστές υπολογιστών για να ξεκινήσουν… να πουλάνε!

Κατεβάστε τα Windows 8 Release Preview από εδώ.

, Windows 8 Release Preview διαθέσιμη για download

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
*_DaDiRa_*

Σε netbook με 1GB Ram και 1.2GHz επεξεργαστή μάλλον θα σέρνετε, εε; :Ρ

*_DaDiRa_*

Ευχαριστώ.

Κουτελιερης Αντωνης

Ουτε καν φιλε μου ειναι ιδανικα! θα πεταει το netboukaki πεδια τα δουλεβω ανεληπως απο τοτε που βγηκαν τα developer edition ειναι η καλητερη δουλεια της Microsoft μακραν! και για οσουν πιστεβουν οτι χωρις touchscreen ειναι αβολα δεν χανουν παρα να τα δοκιμασουν σε ενα παλιο pc και ειμαι σιγουρος οτι θα το δοκιμασετε κατευθειαν στο κανονικο σας! συγνωμη για τα ορθογραφικα (δυσλεξεια)

Pavlos piad

Κουτελιερη μια χαρα η ορθογραφια σου… Σιγουρα εαν ειναι αυτες οι απαιτησεις θα πετανε. Θα τα βαλω στο εεε ασους που εχω… Γιατι μετα απο 4 χρονια ετσι και αλλιως σερνεται… Lol

Γιωργος Κ.

cVlachakis μια απορια: ειναι καλα τα windows 8??

lumia800 user

Τα έχω και εγώ από χθες ακομα πιο γρήγορα ακομα πιο ολοκληρωμένα.. Δοκιμαστε τα σιγουρα θα σας αρέσουν αλλά θα στεναχωρεθθητε που δεν έχετε touch screeen Kai GPS για να το χειριστείτε στο έπακρο

chaos

παιδια αν τα κατεβασω θα διαγραφουν τα αρχεια μου ?

alextrela

Μια χαρα τωρα κατεβαινει για να τα εγκαταστησω σε laptop/desktop,εδω και ενα τριμηνο ειχα την consumer preview.
Στο φιλο πιο πανω,οχι αν κανεις αναβαθμιση,αν κανεις clean install ναι,βεβαια δεν ξερω τωρα τη κατεβαζω και θα δοκιμασω κατα 99% ισχυει αυτο που σου εγραψα

tolken

Windows 8 Release Preview. Πολυ καλη εκδοση του λειτουργικου της microsoft. Αντε περιμενω να αγορασω tablet. Με τους περιορισμους που εχει το ipad θα μεταπηδησω σε windows 8 tablet

Γιωργος Κ.

cVlachakis πως βγαζω τον κωδικο απο την οθονη κλειδωματος;;;; Ας μου πει καποιος γρηγορα

nikos k

αμα τα εγκαταστησω θα τρεχουν εφαρμογες windows 7? π.χ. λογιστικα προγραμματα για προηγουμενες εκδοσεις?

Techfan

Είχα δοκιμάσει την consumer preview.

Πολύ ωραία αλλαγή, όλο τα ίδια και τα ίδια βαρεθήκαμε…. Αλλά είναι φτιαγμένο κυρίως για συσκευές με touch screen και αυτό φαίνεται αμέσως.

Στην αρχή μου φάνικε περίεργο που είχα το περιβάλλον των tablet στο desktop pc μου. Τώρα που το συνίθισα δεν το αλλάζω για windows 8.

Techfan

windows 8=windows 7…

cVlachakis να μπορούσαμε να κάνουμε και edit τα comments μας…. Δεν θα χρειαζόμασταν 2o comment για διόρθωση….

gian7

παιχνιδια των windows 7 θα παιζει?

alextrela

Οσοι δεν ειστε σιγουροι καθηστε στα αυγα σας,για λογιστικα,παιχνιδια δεν ξερω να σας πω,καντε στη τελικη dual boot σε 2 διαφορετικα διαμερισματα του σκληρου εγκαταταστηστε στο ενα windows 7 και στο αλλο τα 8 και οταν εκκινητε θα εχετε επιλογη σε ποιο να μπειτε απο τα 2

Κουτελιερης Αντωνης

τρεχουν κανονικοτατα ολες οι εφαρμογες παλαιότερων windows! μια συμβουλή σε οσουν προτρεξουν να αγοραζουν tablet με arm και windows 8 διοτη αποτι φενετε δεν θα υποστιριζοντε οι εφαρμογες παλεων windows αλλα μονο οτι θα κατεβαίνει απτο windows store (μεγαλη ηττα)

Κουτελιερης Αντωνης

υπαρχει το εργαλειο υποστηριξης παλαιοτερον εκδοσεων οποτε δεν θα υπαρχει προβλημα

alextrela

Για αυτο το λογω θα κυκλοφορησουν και χ86 tablet pc απο τη MS που θα ειναι και πιο πολλα μοντελα που θα βγουν πρωτα

ΜΙΧΑΛΗΣ

τα εβαλα ειναι τελεια ειδικα σε εμανα που ειναι touch (hp touchsmart 600)

ορεστης

τα κατεβασα και υποστηριζουν μεχρι και το unreal tournament του 1999!!! πολυ ωραια και πρακτικα! μ αρεσουν

G

Κανείς δεν τα κατηγόρησε για την ταχυτήτα τους… αλίμονο… αλλά για το Metro UI που είναι απλά ελεεινό για χρήση με ποντίκι… δεν γίνεται να έχεις τα μισά σε Metro UI και τα άλλα μισά σε παράθυρα… τα μισά για αφή και τα άλλα μισά για ποντίκι…
Δεν γίνεται να κάνεις αεροπλανικά με το ποντίκι μόνο και μόνο για να τερματίσεις έναν υπολογιστή… απλά πράγματα… τα έχει κάνει γελοία!!!
Προσπαθεί να κάνει ότι έκανε η Apple… μεταφέροντας πράγματα από το iOS στο Mac OS μόνο που τα Windows Phone 7.5 από όπου πήραν στοιχεία είναι 10 γελοία τετράγωνα που τα πατάς… γι’ αυτό και τα έχει φάει η μαρμάρα σε πωλήσεις!!!
Ούτε close button δεν έχει στις metro ui εφαρμογές για να τις κλείνεις… η θα πας στον task manager ή κλείσιμο από την άκρη που είναι η πρακτικότητα τους λοιπόν;;
το γέλοιο θα πέσει με τα γερόντια… θα ψάχνονται και στο τέλος θα τα πηγαίνουν για format στα 7!!! 😛

Petros

Ειχα δοκιμασε και τα developer preview και τα release canditate ( το δευτερο για ενα μηνα περιπου) και δεν ειχα κανενα προβλημα εκτος απο το… metro ui. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κατι που εκανα με 2 κλικ θα πρεπει τωρα να το κανω με 5 κλικ και 3 swipe στις γωνιες της οθονης.
Περιμενα οτι μεχρι την τελικη κυκλοφορια θα προσθεταν την δυνατοτητα να επιλεξεις μεταξυ κανονικου Start Menu ή Start Screen και metro ui. Μιας και δεν υπαρχει στο release preview μαλλον δεν προκειτε να υπαρξει τετοια επιλογη οποτε… win7.

Κουτελιερης Αντωνης

Γεια να κλεισεται ενα αππ το πιανετε απο πανω πανω και το σερνετε μεχρι κατω μικρενει το παραθυρο και κλεινει τελειος αμα τα εχεις οργανωσει με σειρα χρησιμοτητας μου φενεται πιο γρηγορο να βρω κατι που θελω απλα εχει αλη φιλοσοφια που αμα την πιασεις ειναι ταχυστο!

SammyJim

καλησπερα και καλο καλοκαιρι σε ολους μας….εχω ενα Viliv S5….ειναι touch, αλλα εχει και recovery partition….αν τα βαλω θα μπορεσω να ξαναγυρισω στα ΧΡ αν δε μου κανει κατι?????

LefterisDroid

Ρε παιδια….εχω ενα netbook sony vaio με windows 7! Αξιζει να βαλω τα 8 ή δεν ειναι καλα? Εχω και ενα mac mini το οποιο παιδια φυσαει! Πιστευετε οτι τα Windows 8 ειναι καλυτερα απο τα Mac OS X Lion?

bill

καλα ελληνικα δεν εχει ??σιγουρα ή εγω δεν τα βλεπω?

tave

Δοκίμασα τα Consumer Preview σε netbook MSI U100. Είναι πολύ ωραία και γρήγορα αλλά δεν μπόρεσα να βρω drivers.
Μήπως ξέρει κανείς που θα βρούμε drivers για netbook ή για pc?

Nt

Βρες τους drivers για την motherboard σου για λειτουργικό των windows xp

tave

τους έχω αλλά θα δουλέψει με αυτούς?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.