ZOTAC ZBOX AQ01, Mini PC με Quad-Core CPU και AMD Radeon HD 8330

Η εταιρεία ZOTAC εξόπλισε την σειρά small form factor PC με την ονομασία ZOTAC ZBOX Nano με τετραπύρηνη Kabini APU της AMD, και έτσι οι χρήστες που επιθυμούν ένα HTPC για το σαλόνι πλάϊ στην τηλεόραση τους ή ένα μικρού μεγέθους PC που να μην πιάνει χώρο στο γραφείο τους, έχουν στην διάθεση τους τέσσερις πυρήνες x86 με συχνότητα λειτουργίας 1.5GHz και AMD Radeon HD 8330 “γραφικά” για υψηλή αναπαραγωγή video 1080p και “casual” gaming.

Το ZOTAC ZBOX AQ01 εξοπλίζεται με την AMD A4-5000 APU (Kabini) η οποία ενσωματώνει τέσσερις πυρήνες γενικής χρήσης x86 με συχνότητα λειτουργίας 1.5GHz και την ενσωματωμένη GPU, AMD Radeon HD 8330 που υποστηρίζει μεταξύ άλλων DirectX 11.1.

Προσφέρει εξόδους HDMI και DisplayPort, WiFi 802.11n (έχει εξωτερική κεραία), Bluetooth 4.0, τέσσερις USB 2.0 και δύο USB 3.0 υποδοχές, multi-card reader και Gigabit Ethernet. Η έκδοση PLUS (ZOTAC ZBOX AQ01 PLUS) διαθέτει προεγκατεστημένη μνήμη DDR3 μεγέθους 4GB και σκληρό δίσκο 500GB. Το TDP (Thermal Design Power) της AMD A4-5000 APU είναι 15W.

ZOTAC ZBOX AQ01, ZOTAC ZBOX AQ01, Mini PC με Quad-Core CPU και AMD Radeon HD 8330ZOTAC ZBOX AQ01, ZOTAC ZBOX AQ01, Mini PC με Quad-Core CPU και AMD Radeon HD 8330

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
john

Τιμή????

Grigsgr

Άραγε αυτό το παίρνεις για να το συνδέσεις με τηλεόραση και να παίζεις ταινίες 1080p ή ακόμη και την εικόνα του bluray κατευθείαν ή, θα σου βγάλει πρόβλημα και σπασίματα σε εικόνα και ήχο;

Tasos

της INTEL το NUC (NEXT UNIT OF COMPUTING) πρέπει να δειξετε χαρακτηρηστικα laptop σε ενα κουτάκι

mad

@Grigsgr
Σκοπός του είναι να μπορεί να αναπαραγάγει απροβλημάτιστα HD βίντεο κάνοντας χρήση hardware decoding. Στο εμπόριο υπάρχουν συσκευές πολύ φτηνές (Raspberry Pi 35€) που λόγω του εξειδικευμένου hardware που έχουν μπορούν και παίζουν 1080p χωρίς κανένα πρόβλημα.

tomtik

Nuke my a…
Περσινά ξινά σταφύλια.
Τα μικρά sff και οι mini itx υλοποιήσεις γίνονται της μόδας,ας είναι καλά το steambox έκανε ΜΟΔΑ πριν κυκλοφορήσει.Αν κάποιο σήκωνε την 290 και υδροψυξη θα με δελεαζε.

TRON

Τα Zotac Mini υπάρχουν εδώ και χρόνια και τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν είναι καθόλου περσινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers AMD AMD Zen featured

Ryzen 7000-series: Η AMD θα αποκαλύψει επίσημα τους νέους επεξεργαστές στις 29 Αυγούστου

H AMD ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει τη νέα σειρά επεξεργαστών Zen 4 Raphael για υπολογιστές desktop σε μια διαδικτυακή εκδήλωση.

Computers AMD AMD Ryzen

Οι Ryzen 7000 CPUs της AMD θα σπάσουν το φράγμα των 5 GHz

Κατά τη διάρκεια του Computex 2022, η AMD αποκάλυψε τα βασικά χαρακτηριστικά της επόμενης γενιάς των Ryzen 7000 CPUs.

Computers GPU NVIDIA AMD

Οι τιμές των GPU δείχνουν να πέφτουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο

Κατά μέσο όρο, στην ευρωπαϊκή αγορά οι τιμές των GPU είναι κατά 25% χαμηλότερες σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο.

Business NVIDIA AMD

Μήπως ήρθε η αρχή του τέλους των ελλείψεων σε GPUs;

Η πρόσφατη κρίση στην αγορά των GPUs δείχνει σημάδια αποκλιμάκωσης, σύμφωνα με τους ειδικούς της αγοράς.