Κορυφαίες φωτογραφικές δυνατότητες και στυλ

, Κορυφαίες φωτογραφικές δυνατότητες και στυλΗ Intersys ΑΕ, επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Canon στην ελληνική αγορά, ανακοίνωσε τη διάθεση δύο νέων PowerShot. Πρόκειται για τις PowerShot A650 IS και PowerShot A720 IS με ανάλυση 12.1 και 8.0 Megapixel αντίστοιχα. Εξοπλισμένες με τεχνολογία οπτικής Σταθεροποίησης Εικόνας και προηγμένες δυνατότητες επιλογής υψηλών ταχυτήτων ISO, οι δύο φωτογραφικές μηχανές προσφέρουν την ιδανική λύση για απόλυτα ευκρινείς εικόνες, χωρίς ‘φλουτάρισμα’.

Μοναδικές δυνατότητες PowerShot
Με αναλύσεις στα 8.0 και 12.1 Megapixel, οι νέες PowerShot παρέχουν στους χρήστες τη δυνατότητα δημιουργίας εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους ή επιλογής τμημάτων μιας φωτογραφίας χωρίς απώλειες στην ποιότητα της εικόνας. Οι φακοί με οπτικό zoom 6x είναι αποτέλεσμα 70 χρόνων εμπειρίας της Canon στον τομέα των οπτικών, με μία σειρά κορυφαίων τεχνολογιών. Τα ασφαιρικά στοιχεία του φακού εγγυώνται εικόνες μέγιστης ευκρίνειας και σαφήνειας σε ολόκληρη την κλίμακα του zoom, ενώ το οπτικό σύστημα Σταθεροποίησης Εικόνας (IS) τύπου μετατόπισης φακού αντιμετωπίζει τα προβλήματα ‘φλουταρίσματος’ λόγω αστάθειας της μηχανής ή κίνησης του θέματος χωρίς να επηρεάζει την ποιότητα της εικόνας.

Επεξεργαστής DIGIC III: η κινητήρια δύναμη για εξαιρετικές φωτογραφίες
Ο επεξεργαστής DIGIC III της Canon εγγυάται άμεση απόκριση, εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων και ακρίβεια στην ισορροπία λευκού, ενώ παράλληλα παρέχει μία σειρά χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για τη διευκόλυνση των φωτογράφων όλων των επιπέδων. Η Προηγμένη Τεχνολογία Μείωσης Θορύβου εξαλείφει τον κόκκο από τις εικόνες, ακόμη και στις υψηλές ταχύτητες ISO. Η τεχνολογία αυτόματης εστίασης, αυτόματης έκθεσης και αυτόματης έκθεσης με φλας (AF/AE/FE) με Ανίχνευση Προσώπων αναγνωρίζει έως εννέα πρόσωπα σε μία σκηνή πριν βελτιστοποιήσει αυτόματα τις ρυθμίσεις εστίασης, έκθεσης και φλας για άψογες λήψεις.

Απόλυτη ευκρίνεια
Και οι δύο φωτογραφικές μηχανές διαθέτουν το οπτικό σύστημα Σταθεροποίησης Εικόνας της Canon, το οποίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε αρχικά για τους επαγγελματικούς φακούς EF της κορυφαίας σειράς EOS. Το οπτικό σύστημα Σταθεροποίησης Εικόνας χρησιμοποιεί τεχνολογία μετατόπισης φακού για την αντιστάθμιση των προβλημάτων που οφείλονται στην αστάθεια της μηχανής. Ως επιπρόσθετο μέτρο αντιμετώπισης αυτών των προβλημάτων, η PowerShot A650 IS διαθέτει επίσης τη λειτουργία Αυτόματης Μετατόπισης ISO, ένα χαρακτηριστικό που επιλέγεται χειροκίνητα και αυξάνει την ταχύτητα ISO όσο χρειάζεται για την αποφυγή του φλουταρίσματος της εικόνας.

Απόλυτη ευελιξία
Με 19 και 21 διαφορετικές καταστάσεις λήψης, αντίστοιχα, οι φωτογραφικές μηχανές PowerShot A720 IS και η A650 IS προσφέρουν στους αρχάριους χρήστες εκπληκτικά αποτελέσματα με ελάχιστη προσπάθεια, ακόμη και υπό δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Για τους πιο έμπειρους φωτογράφους, ο πλήρης χειροκίνητος έλεγχος προσφέρει άπειρες δυνατότητες για πειραματισμό. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν επίσης τη λειτουργία Τα Χρώματά Μου, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή χρωματικών εφέ και βελτιώσεων κατά τη φωτογράφιση.

“Κινηματογραφικές” δυνατότητες
Με τις φωτογραφικές μηχανές PowerShot A650 IS και A720 IS οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν τις αγαπημένες τους στιγμές σε ταινίες υψηλής ποιότητας με ανάλυση VGA, 30 καρέ/δευτ. και ήχο, είτε σε στάνταρ κατάσταση είτε στη νέα κατάσταση LP (Μεγάλης Διάρκειας), η οποία επιτρέπει τη δημιουργία ταινιών με το μισό μέγεθος αρχείου χωρίς συμβιβασμούς στην ανάλυση ή την ταχύτητα των καρέ.

Δείτε επίσης:
> Οι επαγγελματίες φωτογράφοι παραμένουν πιστοί στο φιλμ
> Panasonic DMC-FZ18 με οπτικό ζουμ 18x
> Sony α700

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Canon featured

Η Canon ψάχνει συνεργασία με κατασκευαστή smartphone

Μια ακόμα συνεργασία μεταξύ κατασκευαστή smartphone και κατασκευαστή φωτογραφικών μηχανών φαίνεται πως θα σκάσει στο μέλλον.

Gear Canon

H Canon δεν θα παρουσιάσει μία νέα DSLR ναυαρχίδα

Η Canon ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να παρουσιάσει κάποια νέα DSLR ναυαρχίδα στο κοντινό μέλλον.

Gear iPhone 12 Pro Max Canon

Canon EOS R5 vs iPhone 12 Pro Max: Μεγάλη κόντρα

Η συζήτηση για το αν τα smartphones έχουν φτάσει ή αν έχουν πλησιάσει σε ποιότητα τις φωτογραφικές μηχανές δεν είναι νέα. Εδώ όμως η σύγκριση είναι διαφορετική!

Business Canon

Live Webinar με την Canon EOS C70: Wedding Cinematography

Ζωντανή συζήτηση με τον επαγγελματία κινηματογραφιστή Γιάννη Σαρούκο για να ανακαλύψετε τη νέα κινηματογραφική κάμερα Canon Canon EOS C70.