Fujifilm F50fd: Αναγνωρίζει φυσιογνωμίες

, Fujifilm F50fd: Αναγνωρίζει φυσιογνωμίεςΗ νέα F50fd της Fujifilm φέρει τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπων Face Detection στη 2η έκδοσή του. Ενεργοποιώντας την, ο αισθητήρας των 12 Megapixel «εντοπίζει» τα πρόσωπα στο κάδρο και διαμορφώνει ανάλογα το φωτισμό και την εστίαση ώστε να αποδοθούν στις φωτογραφίες ποιο σωστά.

Ο 12άρης αισθητήρας Super CCD της F50fd είναι ο ισχυρότερος σε compact μοντέλο της Fujifilm και συνδυάζεται αρμονικά με τον σταθεροποιητή εικόνας Dual IS. Η οθόνη LCD είναι 2,7 ιντσών και η ποιότητα βίντεο 640×480 pixel στα 25fps.

Δείτε επίσης: Panasonic DMC-FX33, Sony DSC-H3, Canon IXUS 70, BenQ E820.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear FujiFilm

Fujifilm X-A10: Επίσημα η πιo οικονομική mirrorless της σειράς Χ

Η Fujifilm ανακοίνωσε επίσημα την Fujifilm X-A10, ένα νέο μέλος της σειράς X, η οποία είναι και η πιο οικονομική της σειράς. Η νέα Fujifilm X-A10 έχει τιμή στα 499.95 δολάρια και η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί να γίνει τον Ιανουάριο.

Smartphones FujiFilm

Fujifilm X-T2: Επίσημα η νέα mirrorless ναυαρχίδα

H Fujifilm ανακοίνωσε επίσημα την ναυαρχίδα της στη σειρά X, την Fujifilm X-T2. Η κάμερα έρχεται με 24.3 Μegapixel APS-C X-Trans CMOS III αισθητήρα και X-Processor Pro, έχει ISO 100 έως 6400 και για πρώτη φορά στη σειρά X έχουμε κάμερα με 4K video έως και 30fps.

Gear FujiFilm

Fujifilm Instax Mini 70: Selfie κάμερα με instant film

Η Fujifilm πήρε την μόδα των selfies και την πήγε σε κάτι πιο ρετρό με την instant μηχανή Fujifilm Instax Mini 70, η οποία χρησιμοποιεί instant film. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να τραβάτε φωτογραφίες οι οποίες θα τυπώνονται εκείνη τη στιγμή, κάτι σαν τις Polaroid. Ο ενσωματωμένος καθρέφτης στην μπροστινή πλευρά βοηθά τους selfie-lovers να […]

Gear CES 2014 FujiFilm

Fujifilm FinePix S1, Η πρώτη αδιάβροχη φωτογραφική με 50x zoom

Στην έκθεση CES 2014 η Fujifilm θα παρουσιάσει τη νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή FinePix S1 με superzomm 50x που αντέχει στο νερό και τη σκόνη. Η κατασκευή της την κατατάσει στην κατηγορία compact και βασίζεται σε αισθητήρα CMOS 16.4 Megapixel με φακό 24-1200mm σε φορμά 35mm με μέγιστο διάφραγμα F/2.8-F/5.6 και ISO έως 12800.