Olympus μ 840 | Τραβάει την προσοχή

, Olympus μ 840 | Τραβάει την προσοχήΟι τελευταίες προσθήκες στη δημοφιλή σειρά μ της Olympus προσφέρουν δυνατότητα και στυλ. Εξοπλισμένες με οπτικό ζουμ από 5x μέχρι και 7x οι χρήστες επιλέγουν το εύρος εστίασης που θέλουν. Οι κομψές µ 840, µ 1010 και µ 1020 κάνουν εύκολη την αποτύπωση αντικειμένων που βρίσκονται ακόμα και σε μεγάλη απόσταση με απόλυτη λεπτομέρεια – ενώ κάθε μία διαθέτει μία μεγάλη οθόνη HyperCrystal 2.7”.

Εφοδιασμένες με χαρακτηριστικά όπως Διπλή Σταθεροποίηση Εικόνας και Τεχνολογία Ανίχνευσης Προσώπων, αυτά τα μοντέλα, τα οποία διαθέτουν αισθητήρες με ανάλυση 8.0 και 10.1 Megapixels, είναι φτιαγμένα για να εντυπωσιάσουν τους πάντες όταν θα εμφανιστούν στα ράφια των καταστημάτων το Φεβρουάριο του 2008.

µ840
Η µ 840 είναι μία μηχανή που τραβάει σίγουρα την προσοχή του κόσμου ενώ συγχρόνως προσφέρει σημαντικά χαρακτηριστικά. Μαγνητίζει το βλέμμα με το όμορφο μεταλλικό σώμα της, το οποίο διατίθεται σε τέσσερα ιδιαίτερα χρώματα: Starry Silver, Midnight Black, Ocean Blue και Candy Pink. Παράλληλα, φωτογραφίζει εξαιρετικά με οπτικό zoom 5x και ανάλυση 8.0 Megapixels. Για συναρπαστικά κοντινά πλάνα, η μηχανή εξοπλίζεται με τη λειτουργία Super Macro, η οποία ζωντανεύει μοναδικές λεπτομέρειες από πολύ κοντινή απόσταση.

µ1010
Με την µ 1010, η επίτευξη της κορυφαίας ποιότητας εικόνας είναι παιχνίδι. Αυτό το μοντέλο ενσωματώνει οπτικό zoom 7x, ενώ επίσης εξοπλίζεται με έναν αισθητήρα με ανάλυση 10.1 Megapixels για απόλυτα καθαρές λεπτομέρειες, ακόμα και κατά τη δημιουργία εκτυπώσεων μεγέθους αφίσας. Η κομψή µ 1010, η οποία διατίθεται σε ένα λαμπερό σώμα στα χρώματα Starry Silver, Midnight Black και Royal Blue, σας εξασφαλίζει επιπλέον πολύ μεγάλη ελευθερία κινήσεων καθώς η αυτονομία της διαρκεί έως και 25% περισσότερο χάρη στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία LI-50B.
µ1020

Για τους φωτογράφους που δεν θέλουν να ανησυχούν για τις μεγάλες αποστάσεις από το θέμα τους, η µ 1020 είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Το εντυπωσιακό οπτικό zoom 7x φέρνει τα πολύ απομακρυσμένα θέματα σε απόσταση αναπνοής από το φακό, ενώ ο πανίσχυρος αισθητήρας εικόνας με ανάλυση 10.1 Megapixels αναπαράγει πιστά όλα τα μοτίβα. Επιπλέον, μία μεγάλη οθόνη HyperCrystal II LCD 2.7”/6.9 εκ. βελτιώνει τη θέαση ακόμα και κάτω από το άμεσο φως του ήλιου, ενώ μία νέα, ενσωματωμένη στη μηχανή λειτουργία για πανοραμικές λήψεις αλλά και οι 22 επιπλέον προγράμματα σκηνών παρέχουν την απόλυτη φωτογραφική εμπειρία. Όπως είναι φυσικό, αυτή η τεχνολογία περικλείεται σε ένα όμορφο σώμα που διατίθεται σε δύο χρώματα: Starry Silver και Midnight Black.

Επιπλέον κοινά χαρακτηριστικά
Οι µ 840, µ 1010 και µ 1020 διαθέτουν φωτιζόμενα πλήκτρα για καλύτερη πλοήγηση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, την Τεχνολογία BrightCapture για καλύτερες λήψεις κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και την Τεχνολογία Ανίχνευσης Προσώπων. Ως εναλλακτική πρόταση αντί των στατικών φωτογραφιών, οι μηχανές διαθέτουν τη δυνατότητα εγγραφής video με ήχο. Επίσης, προκειμένου να εξασφαλιστούν καλύτερη ποιότητα εικόνας και ταχύτερες επιδόσεις, οι τρεις μηχανές ενσωματώνουν τον Επεξεργαστή εικόνας TruePic III.

µ 840
• 5x οπτικό zoom (έως 36-180 mm*) για συναρπαστικά κοντινά πλάνα
• Οθόνη HyperCrystal LCD 6.9 εκ./2.7″ με εξαιρετικά φωτεινή οθόνη, ακόμα και υπό το έντονο φως του ήλιου
• 20 προγράμματα σκηνών για τα καλύτερα αποτελέσματα σε διαφορετικές συνθήκες
• Ανάλυση 8.0 Megapixels για εκτυπώσεις σε μέγεθος αφίσας
• Ελκυστικό μεταλλικό σώμα σε τέσσερα χρώματα: Starry Silver, Midnight Black, Ocean Blue και Candy Pink

µ 1010
• 7x οπτικό zoom (37-260 mm*) για συναρπαστικά κοντινά πλάνα
• Ανάλυση 10.1 Megapixels για εκτυπώσεις σε μέγεθος αφίσας
• Οθόνη HyperCrystal LCD 6.9 εκ./2.7″ με εξαιρετικά φωτεινή οθόνη, ακόμα και υπό το έντονο φως του ήλιου
• 23 προγράμματα σκηνών για τα καλύτερα αποτελέσματα σε διαφορετικές συνθήκες
• Κομψό, μεταλλικό σώμα σε τρία χρώματα: Starry Silver, Midnight Black και Royal Blue
• Υποβρύχια λήψη, σε βάθη έως και 40 μέτρα, σε συνδυασμό με την προαιρετική υποβρύχια θήκη PT-042

µ 1020
• 7x οπτικό zoom (37-260 mm) για συναρπαστικά κοντινά πλάνα
• Ανάλυση 10.1 Megapixels για εκτυπώσεις σε μέγεθος αφίσας
• Οθόνη HyperCrystal LCD 6.9 εκ./2.7″ ακόμα και υπό το έντονο φως του ήλιου
• 23 προγράμματα σκηνών για τα καλύτερα αποτελέσματα σε διαφορετικές συνθήκες
• Λεπτό, μεταλλικό σώμα σε δύο χρώματα: Starry Silver και Midnight Black
• Υποβρύχια λήψη, σε βάθη έως και 40 μέτρα, σε συνδυασμό με την προαιρετική υποβρύχια θήκη PT-042

Δείτε επίσης:
> techblogTV | Wacom Bamboo unboxing & using
> HP Design Your Personal Life | Το event
> Βάσεις επίπεδων τηλεοράσεων και βιντεοπροβολέων

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Olympus

Samsung Galaxy S22 Ultra: Θα έχει κάμερα με τις ευλογίες της Olympus;

Ακούγεται έντονα ότι η OM Digital Solutions θα συνεργαστεί με τη Samsung και θα βάλει το όνομα Olympus στα smartphones του νοτιοκορεάτη κατασκευαστή smartphones.

Gear Olympus

Η Olympus επιτρέπει πλέον τη χρήση των mirrorless καμερών της ως webcam

Για την ώρα, η εφαρμογή υποστηρίζει μόνο υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows, καθώς και μόλις πέντε μοντέλα της εταιρείας.

Gear Olympus

Olympus TG-5: Αδιάβροχη φωτογραφική με 4K video

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, η Olympus παρουσίασε την ανθεκτική TG-5 που είναι σε θέση να ανταπεξέλθει οποιαδήποτε κακουχία προσφέροντας παράλληλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για μια point-and-shoot κάμερα.

Gear Olympus

Olympus Stylus TG-Tracker: Επίσημα η action camera με τιμή 350 δολάρια

Μέχρι τώρα το πιο κοντινό που είχε η Olympus σε action camera ήταν οι σκληροτράχηλες εκδόσεις της σειράς point-and-shoots. Όμως, σήμερα ανακοίνωσε την Olympus Stylus TG-Tracker και ανήκει στη σειρά σκληρών μηχανών, TOUGH.