Olympus mju1040 | Φωτογραφίστε με στυλ

, Olympus mju1040 | Φωτογραφίστε με στυλΜε την εκλεπτυσμένη ψηφιακή Olympus µ 1040, θα φωτογραφίζετε με κομψό τρόπο. Στο καλαίσθητο μεταλλικό υπέρλεπτο σώμα της μηχανής, ο ολοκαίνουριος σχεδιασμός της συνδυάζει το στιλ με χαρακτηριστικά, όπως προηγμένη τεχνολογία ανίχνευσης προσώπων, τεχνολογία ρύθμισης σκιάς και μια καινοτόμο λειτουργία Intelligent Auto, με την οποία επιλέγονται οι ιδανικές ρυθμίσεις για λήψη της τέλειας φωτογραφίας.

Προσθέστε στα παραπάνω το οπτικό zoom 3x και τη μεγάλη οθόνη LCD HyperCrystal για εύκολη λήψη και προβολή και η φωτογραφία με τη μηχανή Olympus µ 1040 των 10Megapixel γίνεται παιχνιδάκι – όποιος και αν φωτογραφίζει.

Η Olympus µ 1040 συνδυάζει άριστα την ουσία με το στιλ. Το σώμα της μηχανής έχει πάχος μόλις 16,5mm, ενώ διατίθεται σε διάφορα μοδάτα χρώματα για αυτούς που θέλουν να διαμορφώνουν τις τάσεις: ασημί (Starry Silver), μαύρο (Midnight Black), κόκκινο (Magma Red) και κίτρινο (Melon Yellow). Το βολικό συρόμενο κάλυμμα φακού προστατεύει το οπτικό σύστημα zoom 3x, ενώ η μινιμαλιστική σχεδίαση συμπληρώνεται με ένα επίπεδο πίνακα ελέγχου που κάνει την πλοήγηση στις διάφορες προηγμένες λειτουργίες πιο εύκολη από ποτέ.

, Olympus mju1040 | Φωτογραφίστε με στυλΠίσω από τη μοντέρνα εμφάνιση κρύβεται τεχνολογία αιχμής. Με τη μηχανή µ 1040 μπορείτε να αποφύγετε εύκολα τις θαμπές φωτογραφίες χάρη στην ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας, ενώ με την τεχνολογία ρύθμισης σκιάς διασφαλίζεται ότι τα θέματα απεικονίζονται πάντα με σωστό φωτισμό, καθώς βελτιστοποιούνται οι περιοχές σκιάς στο καρέ. Με την προηγμένη τεχνολογία ανίχνευσης προσώπων, η μηχανή µ 1040 μπορεί να ξεχωρίσει μια γιαγιά από ένα δέντρο και, στη συνέχεια, να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις για την ιδανική έκθεση έως και 16 προσώπα. Επιπλέον, με την ιδανική προαπεικόνιση λήψης μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφόρων εικόνων για να μπορέσετε να διαλέξετε τις σωστές ρυθμίσεις για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Olympus µ 1040
• Φακός μικρού μεγέθους με οπτικό zoom 3x (38-114mm*) σε υπέρλεπτο μεταλλικό σώμα (μόλις 16,5mm) για λήψη κάθε φωτογραφίας, από υπέροχες σκηνές έως εντυπωσιακές κοντινές λήψεις
• 10 Megapixel για εκτυπώσεις μεγέθους αφίσας
• Ο εύκολος τρόπος βελτιστοποίησης εικόνων – Με τη λειτουργία Intelligent Auto εντοπίζονται οι πέντε σκηνές που χρησιμοποιούνται συχνότερα και προσαρμόζονται αυτόματα οι ρυθμίσεις, η εστίαση και η έκθεση
• Προηγμένη τεχνολογία ανίχνευσης έως 16 προσώπα για εικόνες προσώπων με τέλεια εστίαση και έκθεση καθώς και σωστή έκθεση των υπόλοιπων περιοχών της εικόνας
• Οθόνη LCD 6,9cm/2,7″ HyperCrystal για άριστη προεπισκόπηση ακόμη και σε έντονο ηλιακό φως
• Ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας για μείωση του θαμπώματος ακόμη και υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού
• Επεξεργαστής εικόνας TruePic III για ταχύτερη διαχείριση εικόνων και υψηλότερη ποιότητα εικόνας
• Ζωντανέψτε τις αναμνήσεις σας εγγράφοντας video με ήχο (έως ανάλυση VGA στα 30 fps)
• Συμβατή με κάρτες xD-Picture Card και microSD

* Αντιστοιχεί σε μηχανή 35mm

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Olympus

Samsung Galaxy S22 Ultra: Θα έχει κάμερα με τις ευλογίες της Olympus;

Ακούγεται έντονα ότι η OM Digital Solutions θα συνεργαστεί με τη Samsung και θα βάλει το όνομα Olympus στα smartphones του νοτιοκορεάτη κατασκευαστή smartphones.

Gear Olympus

Η Olympus επιτρέπει πλέον τη χρήση των mirrorless καμερών της ως webcam

Για την ώρα, η εφαρμογή υποστηρίζει μόνο υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows, καθώς και μόλις πέντε μοντέλα της εταιρείας.

Gear Olympus

Olympus TG-5: Αδιάβροχη φωτογραφική με 4K video

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, η Olympus παρουσίασε την ανθεκτική TG-5 που είναι σε θέση να ανταπεξέλθει οποιαδήποτε κακουχία προσφέροντας παράλληλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για μια point-and-shoot κάμερα.

Gear Olympus

Olympus Stylus TG-Tracker: Επίσημα η action camera με τιμή 350 δολάρια

Μέχρι τώρα το πιο κοντινό που είχε η Olympus σε action camera ήταν οι σκληροτράχηλες εκδόσεις της σειράς point-and-shoots. Όμως, σήμερα ανακοίνωσε την Olympus Stylus TG-Tracker και ανήκει στη σειρά σκληρών μηχανών, TOUGH.