Sony SLR α | Πακέτα προσφορών

, Sony SLR α | Πακέτα προσφορώνΜοναδικοί διαγωνισμοί και «ελκυστικά» πακέτα προσφορών περιμένουν όλους τους φίλους της οικογένειας ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών SLR α της Sony. Για τους επόμενους μήνες με την αγορά ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών SLR α της Sony μπορείτε να κερδίσετε ένα μοναδικό ταξίδι στις Κάννες αλλά και επιστροφές χρημάτων αξίας έως και 200 ευρώ.

Μπορείτε να μοιραστείτε το πάθος, την ένταση και την έμπνευση των καλύτερων φωτογράφων του κόσμου από τη θέση VIP καλεσμένου στα πρώτα Sony World Photography Awards (SWPA) στις Κάννες εάν είστε ήδη κάτοχος μίας Sony Alpha ή πρόκειται να γίνετε έως και τις 24 Μαρτίου 2008. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.sony.gr/digitalslr και εγγράψτε τη μηχανή σας σε αυτόν τον αποκλειστικό διαγωνισμό της Sony για να μπείτε αυτόματα στην κλήρωση για ένα ταξίδι δύο ατόμων στις Κάννες, όπου θα πραγματοποιηθούν τα Sony World Photography Awards στις 24 Απριλίου 2008.

Παράλληλα, από την 1η Φεβρουαρίου 2008, η Sony προσφέρει καταπληκτικές ευκαιρίες με την αγορά της νέας φωτογραφικής ψηφιακής μηχανής Sony DSLR α700. Επισκεφθείτε τα καταστήματα της επιλογής σας και κερδίστε επιτόπου επιστροφή χρημάτων αξίας 150 ευρώ με την αγορά του σώματος της DSLR α700. Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα να κερδίσετε επιτόπου επιστροφή χρημάτων αξίας έως και 200 ευρώ με τις αγορές οποιουδήποτε Kit DSLR α700, δηλαδή εφόσον αγοραστεί ταυτόχρονα το σώμα της DSLR α700 και ένας οποιοσδήποτε φακός συστήματος  ή ένα φλάς ή ένα vertical grip.

Λίγα λόγια για την DSLR α700:
Η Sony DSLR α700 απευθύνεται σε λάτρεις της ψηφιακής φωτογραφίας, αλλά και ημιεπαγγελματίες, συνδυάζοντας επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς, ταχεία απόκριση και κορυφαία ποιότητα εικόνας HD – από τη λήψη ως την προβολή. Εκτός από την ποιότητα κατασκευής και τα επαγγελματικά της γνωρίσματα, η DSLR α700 επαναπροσδιορίζει την έννοια «ευκολία χρήσης» για μια τόσο υψηλών προδιαγραφών ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR. Χάρη στο εύκολο στη χρήση νέο σύστημα πλοήγησης, μπορείτε να επιτύχετε σωστές ρυθμίσεις σε δευτερόλεπτα, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες λήψης.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.