Τυπώστε ψηφιακές φωτογραφίες δωρεάν, με την προσφορά της Sony

, Τυπώστε ψηφιακές φωτογραφίες δωρεάν, με την προσφορά της SonyΟ τομέας Recording Media & Energy (RME) της Sony ανακοινώνει μια μοναδική δωρεάν προσφορά φωτογραφικών εκτυπώσεων για τις κάρτες μνήμης Memory Stick Micro χωρητικότητας 1GB και 2GB, Memory Stick PRO Duo χωρητικότητας 2GB, 4GB και 8GB και Compact Flash χωρητικότητας 2GB και 4GB.

Κατόπιν αγοράς μίας από τις παραπάνω κάρτες μνήμης Sony Memory Stick ή Compact Flash, θα έχετε τη δυνατότητα να «ανεβάσετε» online 20 από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και να λάβετε 20 δωρεάν εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας, οι οποίες θα παραδοθούν απευθείας στην κατοικία σας.

Κάθε πακέτο προώθησης της Sony περιέχει μια κάρτα με ένα μοναδικό κωδικό που σας δίνει τη δυνατότητα να εγγραφείτε εύκολα και γρήγορα στην υπηρεσία Fastlab, η οποία συνεργάζεται με τη Sony στον τομέα των φωτογραφικών εκτυπώσεων, και στη συνέχεια να «ανεβάσετε» τις 20 πιο αγαπημένες σας φωτογραφίες που επιθυμείτε να εκτυπωθούν. Για να λάβετε τις δωρεάν εκτυπώσεις σας, θα πρέπει να επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.fastlab.com/memorystick (για κάρτες μνήμης MS Micro και MS PRO Duo) ή τη διεύθυνση https://www.fastlab.com/compactflash (για κάρτες Compact Flash) και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που παρέχονται.

Αφού, μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας στην επαγγελματική υπηρεσία εκτύπωσης Fastlab, αυτές θα εκτυπωθούν και θα παραδοθούν σε εσάς σε διάστημα λίγων ημερών.

Η προσφορά ισχύει, τόσο για την Ανατολική, όσο και για τη Δυτική Ευρώπη. Τα πακέτα προώθησης θα είναι διαθέσιμα από τον Ιούλιο του 2007 και η προωθητική ενέργεια θα διαρκέσει ως το Σεπτέμβριο του 2007.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Digital camera Lumix Panasonic

Panasonic Lumix GF5, Διαρροή στοιχείων και φωτογραφιών

Η ψηφιακή μηχανή που θα αντικαταστήσει την GF3, η Panasonic Lumix GF5 διέρρευσε στο Διαδίκτυο, σε μία φωτογραφία που δημοσίευσε κατά λάθος ένας μοντέλο που χρησιμοποιεί το Instagram. Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές η φωτογραφία είχε κατέβει, γεγονός που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην εν λόγω αποκάλυψη. Οι φήμες λένε ότι το μοντέλο […]

Digital camera Olympus

Olympus mju1060 | Ο αχώριστος συνοδός σας

Η μηχανή Olympus mju1060 διαθέτει ισχυρό οπτικό zoom 7x για αυθόρμητες κοντινές λήψεις των φίλων, της οικογένειας και πολλών άλλων θεμάτων. Με αυτήν τη μηχανή γενικής χρήσης, το θάμπωμα σε συνθήκες δράσης ανήκει στο παρελθόν, καθώς το κούνημα της μηχανής αντισταθμίζεται με τη λειτουργία διπλής σταθεροποίησης εικόνας. Η μεγάλη οθόνη LCD HyperCrystal 3,0 ιντσών, η […]

Digital camera Sony

Sony Cyber-Shot T500 | Με 10,1Megapixel και video HD

Μέχρι σήμερα οι επιλογές ανάμεσα σε ψηφιακές μηχανές που ισχυρίζονται ότι λειτουργούν και ως βιντεοκάμερες ήταν άφθονες, αλλά τα αποτελέσματα τους αμφιλεγόμενα. Η κυκλοφορία, όμως, της λεπτής και εξαιρετικά κομψής, νέας Cyber-shot T500 της Sony αλλάζει τα δεδομένα, καθώς καθιστά πανεύκολη την καταγραφή των αγαπημένων σας στιγμών σε ποιοτικές φωτογραφίες ή σε HD clips.

Digital camera Olympus

Olympus mju1040 | Φωτογραφίστε με στυλ

Με την εκλεπτυσμένη ψηφιακή Olympus µ 1040, θα φωτογραφίζετε με κομψό τρόπο. Στο καλαίσθητο μεταλλικό υπέρλεπτο σώμα της μηχανής, ο ολοκαίνουριος σχεδιασμός της συνδυάζει το στιλ με χαρακτηριστικά, όπως προηγμένη τεχνολογία ανίχνευσης προσώπων, τεχνολογία ρύθμισης σκιάς και μια καινοτόμο λειτουργία Intelligent Auto, με την οποία επιλέγονται οι ιδανικές ρυθμίσεις για λήψη της τέλειας φωτογραφίας.