Dell Future of Computing | Στην Αθήνα αυτή την Πέμπτη

, Dell Future of Computing | Στην Αθήνα αυτή την ΠέμπτηΟ στόχος της Dell να βοηθήσει τους πελάτες της σε παγκόσμιο επίπεδο να απλοποιήσουν τις υποδομές ΙΤ αντανακλάται στη φετινή περιοδεία της εκδήλωσης Future of Computing. Με τη συμμετοχή ειδικών της Dell, στρατηγικών συνεργατών και άλλων ειδικών, η εκδήλωση προσφέρει στους πελάτες της Dell τη μεθοδολογία για να επιτύχουν τη μείωση του κόστους και της πολυπλοκότητας με στόχο να επενδύουν περισσότερους πόρους στην καινοτομία και όχι στη συντήρηση.

Η απλοποίηση της τεχνολογίας επιτρέπει στους πελάτες να αντιληφθούν το μέλλον.
Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τρέχουσες και μελλοντικές τεχνολογίες που αντιμετωπίζουν κρίσιμα επιχειρησιακά ζητήματα. Μεταξύ των βασικών θεμάτων της εκδήλωσης ανήκουν οι λύσεις εικονικοποίησης (Virtualization), η φορητότητα και η ανάπτυξη τεχνολογιών φιλικότερων στο περιβάλλον – Green IT. Στην περιοχή ΕΜΕΑ, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε 35 πόλεις από το Όσλο της Νορβηγίας έως το Cape Town στη Νότιο Αφρική.

Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε στελέχη τμημάτων τεχνολογίας και διευθυντές μεγάλων εταιρειών, μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στους συνεργάτες της Dell. Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν ένα μεγάλος εύρος παρουσιάσεων μεταξύ των οποίων:
• Κεντρικές παρουσιάσεις – καλύπτουν θέματα μελλοντικών τεχνολογιών και τάσεων της αγοράς, ειδικότερα σε θέματα που σχετίζονται με την πολυπλοκότητα της τεχνολογίας και θα αναφερθούν στην προσέγγιση απλοποίησης της Dell.
• Επιδείξεις προϊόντων – Οι πελάτες της Dell θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νεότερα επιχειρησιακά προϊόντα της εταιρείας όπως οι φορητοί της σειράς Latitude™ και οι PowerEdge™ servers και να παρακολουθήσουν επιδείξεις υπηρεσιών και λύσεων.
• Εφαρμογές πελατών – Πελάτες της Dell μοιράζονται σημαντικές εμπειρίες και βέλτιστες πρακτικές για την αντιμετώπιση της τεχνολογικής πολυπλοκότητας στα σημερινά ανταγωνιστικά περιβάλλοντα.
• Δυνατότητα ερωτήσεων και επαφής με τα νέα προϊόντα – Γνώσεις για προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις από τους ειδικούς της Dell με ιδιαίτερη εμπειρία στην αγορά.

“Το Future of Computing Tour δεν είναι απλά μια εκδήλωση για την ενημέρωση των πελατών για τα επερχόμενα προϊόντα, τις λύσεις και τις υπηρεσίες της Dell” αναφέρει η κ. Erin Nelson, αντιπρόεδρος Marketing της Dell EMEA, “αλλά αποτελεί μια ευκαιρία διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων πάνω σε βασικά επιχειρησιακά θέματα. Στα θέματα αυτά, η Dell θα αναλύσει τους τρόπους με τους οποίους παρέχει στρατηγικές και βέλτιστες πρακτικές για την απλοποίηση της τεχνολογίας”.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.