Ericsson Racing Team | Έπιασε λιμάνι στη Μαρίνα Φλοίσβου

, Ericsson Racing Team | Έπιασε λιμάνι στη Μαρίνα ΦλοίσβουΤο σκάφος της Ericsson που συμμετείχε στο Volvo Ocean Race θα βρίσκεται στη Μαρίνα Φλοίσβου (Αθήνα) έως τις 8 Απριλίου, αναδεικνύοντας την ηγετική θέση της εταιρείας στα πολυμέσα που βασίζονται στην ευρυζωνική τεχνολογία και ανοίγοντας τις πύλες σε νέες εξελίξεις στην επικοινωνία. Το σκάφος της Ericsson που συμμετείχε στον αγώνα του 2005-2006 θα παρουσιαστεί στους προσκεκλημένους στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το επόμενο VOR που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο από το Alicante.

Το VOR είναι ο πιο σκληρός ιστιοπλοϊκός αγώνας μεγάλου κύρους παγκοσμίως, που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια με τη συμμετοχή πληρωμάτων που αποτελούνται από επαγγελματίες ενώ συγκροτούνται και χρηματοδοτούνται από πολλές εταιρείες.

Με τη συμμετοχή της Sony Ericsson, η οποία είναι συνεργάτης της Ericsson παγκοσμίως και παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που ολοκληρώνουν την πρόταση προς τον τελικό καταναλωτή, καθώς και της Sony BMG, η οποία θα παρέχει περιεχόμενο, θα πραγματοποιηθεί μια πλήρης παρουσίαση στους συνεργάτες και πελάτες για ευρυζωνικές υπηρεσίες πολυμέσων από άκρη σε άκρη.

Κατά τη διάρκεια της επταήμερης παραμονής του σκάφους στην Αθήνα, οι προσκεκλημένοι θα ενημερωθούν για τις λύσεις πολυμέσων και τα οφέλη της ευρυζωνικής τεχνολογίας σε συνδυασμό με επιδείξεις προϊόντων σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη μαρίνα. Επιπλέον, θα επισκεφθούν το σκάφος και ορισμένοι από αυτούς θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ιστιοπλοΐα με τη βοήθεια του εξειδικευμένου πληρώματος.

Ο Σπύρος Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ericsson Ελλάδας, Κύπρου, Αλβανίας και Μάλτας, σχολίασε: “Το VOR προσφέρει μια εξαιρετική πλατφόρμα για να παρουσιάσουμε την τεχνολογία μας. Το συνολικό μήνυμα είναι απλό: Η Ericsson διαθέτει την τεχνολογία και τις λύσεις για να προσφέρει υπηρεσίες σε οποιαδήποτε οθόνη, οπουδήποτε και να βρίσκεται ο τελικός χρήστης και ανά πάσα στιγμή”. Επίσης πρόσθεσε: “Οι ευρυζωνικές υπηρεσίες και η υποδομή που προσφέρει η Ericsson δίνουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε συνολικά τις υπηρεσίες πολυμέσων που διαθέτουμε”.

Ericsson Racing Team
Η Ericsson Racing Team θα συμμετέχει με δύο σκάφη στο επόμενο Volvo Ocean Race – στο ένα με διεθνές πλήρωμα και στο άλλο με πλήρωμα του οποίου τα μέλη θα είναι από τη Σκανδιναβία. Και τα δύο σκάφη θα κατασκευαστούν στο Killian Bushe κοντά στα κεντρικά γραφεία της Ericsson στην Kista, Στοκχόλμη. Με δύο ανταγωνιστικά πληρώματα στον επόμενο αγώνα, η Ericsson Racing Team θα έχει τη δυνατότητα να προπονηθεί αποτελεσματικά πριν την έναρξη του αγώνα στο Alicante, Ισπανία τον Οκτώβριο 2008.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Ericsson USA

Ericsson: Πρόστιμο 206 εκατ. δολαρίων από τις ΗΠΑ

Η Ericsson καλείται να πληρώσει πρόστιμο 206,7 εκατομμυρίων δολαρίων στην αμερικανική δικαιοσύνη για να διευθετήσει μια υπόθεση διαφθοράς που συνδέεται με τη τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ.

Business Ericsson

Ericson: Νέο πρόστιμο ύψους 206 εκατ. δολαρίων

Η Ericsson θα καταβάλει πρόστιμο ύψους 206 εκατ. δολαρίων και παραδέχτηκε την ενοχή της για την παραβίαση των διατάξεων περί δωροδοκίας του νόμου για τις πρακτικές διαφθοράς στο εξωτερικό.

Business Ericsson

Νέος γύρος απολύσεων στην Ericsson – Αποχωρούν 8500 εργαζόμενοι

Η Ericsson σκοπεύει να απολύσει 8.500 υπαλλήλους της παγκοσμίως στο πλαίσιο προγράμματος εξοικονόμησης κόστους της εταιρείας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Business Ericsson

Η Ericsson προχωρά σε περικοπή 1.400 θέσεων εργασίας στη Σουηδία

Η Ericsson σχεδιάζει να περικόψει περίπου 1.400 θέσεις εργασίας στη Σουηδία στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου που θα μπορούσε να οδηγήσει σε χιλιάδες απώλειες θέσεων εργασίας σε άλλες χώρες, ιδίως στις ΗΠΑ.