Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του Πλαισίου & του iPod

, Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του Πλαισίου & του iPodΟλοκληρώθηκε στις 30 Νοεμβρίου ο μεγάλος διαγωνισμός “iPod in concert” που έγινε από τα καταστήματα Πλαίσιο και το πιο αγαπημένο gadget όλων των εποχών, το iPod, σε συνεργασία με τον επίσημο διανομέα προϊόντων Apple, τη Rainbow AE. Μετά από την κλήρωση που έγινε στις 30 Νοεμβρίου στο κατάστημα Πλαίσιο στο The Mall, με μουσική υπούκρουση το ραδιοφωνικό σταθμό AthensDJ που εξέμπεμπε ζωντανά, τυχερή νικήτρια αναδείχτηκε η κα Χειμωνική Αικατερίνη.

Η κα Χειμωνική θα ταξιδέψει μαζί με την παρέα της και το iPod στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει την sold out συναυλία των Take That, που θα πραγματοποιηθεί στην Ο2 Arena, στις 8/12, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Το iPod είναι η πιο δημοφιλής οικογένεια ψηφιακών music players στον κόσμο με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια. Πρόσφατα η Apple παρουσίασε την πιο συναρπαστική σειρά προιόντων iPod με το iPod shuffle σε τέσσερα νέα χρώματα, το iPod classic με δυνατότητα αποθήκευσης 40,000 τραγουδιών, το εκπληκτικό iPod nano με δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο, και το πρωτοποριακό iPod touch με το επαναστατικό περιβάλλον πολλαπλής αφής. Οι χρήστες του iPod μπορούν να επιλέξουν από ένα τεράστιο οικοσύστημα με αξεσουάρ που περιλαμβάνει πάνω από 4.000 προιόντα φταγμένα ειδικά για το iPod όπως θήκες, αξεσουάρ fitness, ηχεία κ.α.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Plaisio Public

Μπράβο σε Πλαίσιο, Public και Praktiker, τσίμπησαν πρόστιμο

Πρόστιμα σε Πλαίσιο, Public και Praktiker καθώς σε ελέγχους διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τον Κώδικα δεοντολογίας περί ανακοίνωσης μειωμένης τιμής σε περίοδο εκπτώσεων.

Gear iPod touch

Τέλος εποχής για τα iPod: Η Apple σταματάει και το iPod touch

Έχουν περάσει περισσότερα από είκοσι χρόνια από όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το iPod. Μέχρι τότε, είχαμε τα Walkman.

Gear Apple iPod

sPod: Όταν το κλασικό iPod συναντά το Wi-Fi και το Spotify

Ένας developer αποφάσισε να ανανεώσει το κλασικό iPod και να του δώσει νέα ζωή, με Wi-Fi, Bluetooth αλλά και streaming μουσικής μέσω Spotify.

Software Apple Apple iOS iOS

iOS 14.4: Διορθώνει σημαντικές ευπάθειες, συνιστάται η άμεση αναβάθμιση

Το iOS 14.4 διορθώνει τρεις σημαντικές ευπάθειες του λογισμικού iOS, κάτι που το καθιστά την αναβάθμιση απαραίτητη για όλους τους κατόχους iPhone.