Στην Αθήνα το Ευρωπαϊκό Press Meeting της JVC

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, εκπρόσωποι του τύπου από ολόκληρη την Ευρώπη συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο Intercontinental όπου και πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Press Meeting της JVC. Το σύνθημα που ακουγόταν διαρκώς στα demo room που είχε ετοιμάσει η εταιρεία, ήταν ένα, Full HD! Πολλές και ενδιαφέρουσες οι ανακοινώσεις όπως ο εξαιρετικός βιντεοπροβολέας DLA-HD1 τεχνολογίας D-ILA με ανάλυση Full HD 1920×1080 pixels και εξαιρετικό λόγο αντίθεσης 15000:1.

, Στην Αθήνα το Ευρωπαϊκό Press Meeting της JVC

Την παράσταση έκλεψαν για ακόμα μια φορά οι ψηφιακές βιντεοκάμερες Everio και η νέα ναυαρχίδα Full HD με κωδική ονομασία GZ-HD7 η οποία γράφει βίντεο 1920×1080 διάρκειας 5 ωρών σε σκληρό δίσκο χωρητικότητας 60GB.

, Στην Αθήνα το Ευρωπαϊκό Press Meeting της JVC

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear JVC

JVC Everio GZ-GX1, Βιντεοκάμερα Full HD με Wi-Fi και application για Android και iOS

Η JVC Everio GZ-GX1 εκτός από μια αξιοπρόσεκτη compact βιντεοκάμερα Full HD με οπτικό ζουμ 10x είναι και ένα εργαλείο ασύρματης δικτύωσης μιας και ενσωματώνει Wi-Fi! Με ένα δωρεάν application για Android και iPhone/ iPad επιτρέπει την ασύρματη μεταφορά βίντεο και φωτογραφιών σε smartphones και tablets για άμεση αποθήκευση και αναπαραγωγή.

Τηλεοράσεις JVC Samsung

Τηλεοράσεις back projection με LED

Τα LED είναι η πιο καυτή τεχνολογία αυτήν την εποχή στις τηλεοράσεις. Εταιρείες όπως οι Samsung και η JVC έχουν ήδη παρουσιάσει μοντέλα LCD που φωτίζονται από LED. Το επόμενο βήμα είναι τα γνωστά μας LED να αποτελέσουν την πηγή φωτός για τηλεοράσεις οπίσθιας προβολής (back projection).