Τα νέα μοντέλα της Kodak στο Athens Exclusive Designers Week

Η Kodak έδωσε το δυναμικό «παρών» στην επίσημη διεθνή διοργάνωση μόδας Athens Exclusive Designers Week, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 5 έως τις 8 Μαΐου 2007, έχοντας την ευκαιρία να επιδείξει τα τελευταίες της κολεξιόν και να αποδείξει πως η φωτογραφία είναι μόδα!

Έχοντας στο ενεργητικό της ένα βραβείο Red Dot για το εκλεπτυσμένο και καινοτόμο design της νέας ψηφιακής φωτογραφικής της μηχανής KODAK EASYSHARE V1003 και μία ολόκληρη γκάμα μοντέρνων και πρωτοποριακών ψηφιακών κορνιζών, είναι σίγουρο πως η Kodak δε θα μπορούσε να λείψει από μία τέτοια διοργάνωση!

Η KODAK EASYSHARE V1003, είναι μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή υψηλού σχεδιασμού και εξαιρετικού στυλ, με λείο design και στρογγυλεμένες άκρες, η οποία διατίθεται με φινίρισμα εννέα διαφορετικών χρωματισμών. Πρόκειται για τη μηχανή που απέσπασε το βραβείο σχεδίασης προϊόντος Red Dot 2007, ένα βραβείο που παίζει το ρόλο “σφραγίδας ποιότητας” για την εικόνα ενός προϊόντος και που αποδίδεται μόνο στα προϊόντα εκείνα που προκαλούν αίσθηση με το design, την καινοτομία, αλλά και τη λειτουργικότητά τους.

Από πλευράς τεχνολογίας και λειτουργικότητας, η V1003 είναι μία compact μηχανή με ανάλυση 10 megapixels, 3x οπτικό και 4x ψηφιακό ζουμ, ψηφιακό σταθεροποιητή εικόνας με χρήση της λειτουργίας Anti-Blur, οθόνη 2,5 ιντσών, ενσωματωμένη (on-camera) λειτουργία βελτίωσης φωτογραφιών, καθώς επίσης και μια επιπλέον ρύθμιση λειτουργίας υψηλών προδιαγραφών για φωτογραφίσεις ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Για εσάς λοιπόν που η φωτογραφία είναι μόδα και που θέλετε παντού και πάντα να αναδεικνύετε το δικό σας προσωπικό στυλ, η Kodak σας προσφέρει τη δυνατότητα αυτή. Τι κι αν τρέμει το χέρι σας από το χορό, τι κι αν η προσωπική σας στιγμή συνοδεύεται από χαμηλό φωτισμό, η V1003 με τις λειτουργίες που διαθέτει κάνει τη φωτογράφηση μία απλούστατη και μοδάτη διαδικασία!

Η οικογένεια ψηφιακών κορνιζών KODAK EASYSHARE Digital Picture Frames, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε ξανά και ξανά τη δική σας προσωπική ιστορία σε εικόνες, καρέ – καρέ. Γιατί να βάζετε μόνο μία από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε κορνίζα και να κρατάτε τις υπόλοιπες αναμνήσεις σας σε άλμπουμ ή στον υπολογιστή σας, τη στιγμή που τώρα πλέον μπορείτε να τις παίζετε σε γεμάτα ζωντάνια slideshows, και μάλιστα με τη συνοδεία της αγαπημένης σας μουσικής; Επιπλέον, γιατί να έχετε μία κοινή κορνίζα, αφού η Kodak σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικές στυλιστικές προσεγγίσεις υψηλού design που μπορούν να κάνουν την κορνίζα σας αυστηρά προσωπική;

Με πέντε διαφορετικές προσόψεις η ψηφιακή κορνίζα της Kodak καταφέρνει να ανταποκρίνεται στο προσωπικό σας γούστο και να ταιριάζει απόλυτα με το στυλ που εσείς έχετε δώσει στο χώρο σας, ενώ παράλληλα σας δίνουν τη δυνατότητα να ανανεώνετε το στυλ της και να την προσαρμόζετε έτσι, ώστε πάντα να συμβαδίζει με το προσωπικό σας στυλ. Οι κορνίζες χρησιμοποιούν την Επιστήμη των Χρωμάτων Kodak για την απόδοση ζωηρών χρωματισμών και εικόνων με φωτεινά χρώματα και υψηλή ευκρίνεια, για να προβάλλετε πάντα ζωντανές και γεμάτες χρώμα τις δικές σας αναμνήσεις!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Kodak

KODAK EKTRA: Φωτογραφικό smartphone με τιμή 649 ευρώ

Στην καρδιά του KODAK EKTRA υπάρχει ένας ταχείας εστίασης αισθητήρας κάμερας 21 Megapixel, με διάφραγμα f2.0 και μπροστινή κάμερα 13 Megapixel με αυτόματη εστίαση PDAF και διάφραγμα f2.2.

Smartphones Kodak Kodak android smartphones Kodak smartphones

Kodak Ektra: Ξεκινά η διάθεση σε Ευρωπαϊκές χώρες με τιμή 499 ευρώ

Η Kodak είναι η εταιρεία που έκανε τεράστιο όνομα στις φωτογραφικές μηχανές, αλλά τα τελευταία χρόνια επιχειρεί επίσης να μπει και στην αγορά των smartphones. Η νέα της προσπάθεια είναι το Kodak Ektra smartphone.

Smartphones Kodak Kodak android smartphones Kodak smartphones

Kodak Ektra: Το νέο smartphone της Kodak με στυλ από το παρελθόν

Η Kodak δεν χάνει ευκαιρία να μας θυμίσει το ένδοξο παρελθόν της, κυκλοφορώντας ένα νέο smartphone με την ονομασία Kodak Ektra. Το όνομα Ektra μας πάει αρκετά πίσω, και συγκεκριμένα το 1941, όταν και κυκλοφόρησε την γνωστή 35 mm κάμερά της.

Smartphones Kodak Kodak smartphones

Kodak: Teaser για ανακοίνωση smartphone 20 Οκτωβρίου

Όπως πολλές άλλες εταιρείες, έτσι και η Kodak αποφάσισε να εισέλθει στην αγορά των smartphones. Το πρώτο βήμα έγινε πέρσι τον Ιανουάριο στην CES 2015 με το Kodak IM5, ένα smartphone με οθόνη 5 ιντσών, κάμερα 13 Megapixel, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek και τιμή 249 δολάρια.