LG | Όλα τα νέα προϊόντα από την έκθεση IFA 2008

, LG | Όλα τα νέα προϊόντα από την έκθεση IFA 2008Η νέα σειρά προϊόντων της LG, με τον τίτλο Smart technology and Stylish Design, διακρίνεται για τα προηγμένης τεχνολογίας χαρακτηριστικά και τον εμπνευσμένο σχεδιασμό της. Η παρουσία της LG στην έκθεση μοιράστηκε σε δύο περίπτερα: ένα για την LG Digital Display (συσκευές εικόνας) και την LG Digital Media (συσκευές ήχου) και ένα δεύτερο αποκλειστικά για την LG Digital Appliance Company (οικιακές συσκευές). Συγκεκριμένα, τα σημαντικότερα εκθέματα της LG στην IFA 2008 ήταν…

LG Scarlet LG7000
H LG Scarlet 7000, πρωτοπόρος της σειράς, δε θα μπορούσε παρά να είναι προικισμένη με πλούσια χαρίσματα. Η τεχνολογία Intelligent Sensor προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος, τα μη ορατά ηχεία από τον κ. Marc Levinson -τον κορυφαίο τεχνικό του ήχου – και η δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth που διαθέτει είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.

LG Scarlet LG6100
Η LG Scarlet (LG6100) με πάχος μόλις 44.7 χιλιοστά, είναι η λεπτότερη LCD της παγκόσμιας αγοράς διαθέτοντας ενσωματωμένο ψηφιακό tuner. Η καλλιτεχνική της σχεδίαση συνδυάζεται άψογα με την Tru Motion 100Hz τεχνολογία της και τον 50.000:1 λόγο αντίθεσης.

LG PG7000
Η Full HD 1080p PG 7000 σειρά τηλεοράσεων plasma της LG, με οθόνες 50 και 60 ιντσών, φέρνει τη διασκέδαση στο σπίτι διαθέτοντας Super Bright Panel, 1.000.000:1 λόγο αντίθεσης, Dual XD Engine, σύνδεση Bluetooth, αλλά και λεπτή ντελικάτη εμφάνιση που ταιριάζει σε κάθε χώρο.

LG BD300
Υποστηρίζοντας τη λειτουργία BD Live που εξασφαλίζει πρόσβαση στο Internet, ο χρήστης δύναται να κάνει download περιεχόμενα σχετικά με Blu-Ray ταινίες συμπεριλαμβάνοντας video, υπότιτλους, παιχνίδια και πολλά άλλα.

LG HT33S
Το πιο πρόσφατο Home Theater της LG, HT33S, ρυθμισμένο από τον κ. Marc Levinson, προσφέρει την απόλυτη ποιότητα ήχου, προσφέροντας τρισδιάστατα εικονικά sound effects, χάρη στην τεχνολογία Virtual Sound Matrix. Παράλληλα έχει τη δυνατότητα απόδοσης των συμβατικών DVDs σε HD1080p.

LG DVS450H
LG DVS400H
Ένα DVD player διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Μπορεί να στηθεί κάθετα ή οριζόντια, ακόμη και να στηριχθεί στον τοίχο. Διαθέτει πλήκτρο αφής και κομψή εμφάνιση σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα με καμπύλες, εμπνευσμένες από τα ασιατικά έπιπλα ενώ η δυνατότητα USB σύνδεσης και MP3 που παρέχει διευκολύνουν τους χρήστες.

LG Netbook X110
To X110 αποτελεί το επόμενο βήμα στην τεχνολογία των φορητών συσκευών. Πρόκειται για ένα έξυπνο’ τεχνολογικά προϊόν με δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας και γρήγορης πρόσβασης στο Ίντερνετ. Ειδικότερα, το Netbook X110 αποτελεί τη νέα ευρυζωνική πρόταση της LG αφού είναι ασύρματο (wireless) και παρέχει γρήγορη πρόσβαση στο Ίντερνετ με το λειτουργικό σύστημα Windows XP Home και WLAN 802.11 b/g που διαθέτει.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.