LG – Ταξίδι στις Κάννες για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου

, LG – Ταξίδι στις Κάννες για το Φεστιβάλ ΚινηματογράφουΟλοκληρώθηκε ο διαγωνισμός στο site της LG με την ανάδειξη της τυχερής νικήτριας Σοφίας Αλεξανδράκη, που ταξίδεψε στις Κάννες και έζησε από κοντά τη μαγεία του κινηματογράφου και του φεστιβάλ.

«Για δύο ημέρες έζησα σαν μια πραγματική σταρ, απολαμβάνοντας μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο με λιμουζίνα, γεύμα στην Plage Orange, προετοιμασία για το κόκκινο χαλί, βόλτα στην Cannes Boulevard de Cruazette, παρακολούθηση της πρεμιέρας – αφιέρωμα σε 33 σκηνοθέτες ‘To each his own cinema’, δείπνο στο Carlton Hotel, το ξενοδοχείο των διασήμων. Και φυσικά, είχα την ευκαιρία να δω από κοντά τους διάσημους αστέρες του κινηματογράφου, Sharon Stone, Andie McDowell, Juliette Binoche, Catherine Deneuve, Alain Delon, Gérard Depardieu, Leonardo DiCaprio, Helen Mirren, Julianne Moore, Kurt Russell κ.α, να φωτογραφηθώ μαζί τους και να περπατήσω στο κόκκινο χαλί. Ήταν μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία για μένα, που θα θυμάμαι πάντα και θα ήθελα να ευχαριστήσω την LG γι’ αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η LG Electronics, επίσημος χορηγός του 60ου κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία από τις 16 ως τις 27 Μαΐου 2007, με μια εντυπωσιακή σειρά Full HD τηλεοράσεων, προσέφερε τη δυνατότητα σε όλους τους παρευρισκομένους να αισθανθούν ότι βρίσκονται στο κέντρο της δράσης. Τηλεοράσεις από 26 ως 47 ιντσών ήταν τοποθετημένες σε διάφορα σημεία του Palais des Festivals, προβάλλοντας σε τέλεια ποιότητα και ανάλυση, υλικό των υποψηφίων ταινιών, καθώς και στιγμιότυπα της εκδήλωσης, επιτρέποντας στους θεατές να ζήσουν την εμπειρία μέσω της οθόνης.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.