H Alpha Copy/ Nokia χορηγός του 48ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

, H Alpha Copy/ Nokia χορηγός του 48ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου ΘεσσαλονίκηςΗ Alpha Copy/ Nokia είναι ο μέγας χορηγός του 48ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που πρόκειται να πραγματοποιηθεί 16-25 Νοεμβρίου στη συμπρωτεύουσα. Για περισσότερο από μία εβδομάδα, η καρδιά των απανταχού «σινεφίλ» θα χτυπάει στη Θεσσαλονίκη και η Alpha Copy / Nokia, θα δώσει δυναμικό παρόν στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της 7ης Τέχνης που πραγματοποιείται στη χώρα μας.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης κλείνει φέτος 48 χρόνια δημιουργικής πορείας και οδεύει προς μισό αιώνα αδιάκοπης παρουσίας στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης, της Ελλάδας, των Βαλκανίων αλλά και ολόκληρης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Τα τελευταία χρόνια, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ανακαλύπτει τις νέες ελπίδες του παγκόσμιου σινεμά και αναδεικνύει τα κρίσιμα μεγέθη που καθορίζουν τον κινηματογράφο του σήμερα αλλά και του αύριο. Παράλληλα, έχει αναπτύξει δραστηριότητες προώθησης και προβολής του κινηματογραφικού πολιτισμού -σε όλη την Ελλάδα και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους- οργανώνοντας αξιόλογα κινηματογραφικά προγράμματα.

Το 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το οποίο αποτελεί ένα αξιόλογο σημείο αναφοράς της παγκόσμιας και εγχώριας κινηματογραφικής κοινότητας, αναμένεται να ανοίξει σύντομα τις πύλες του για το φιλοθεάμον κοινό της Θεσσαλονίκης. Μέσα από τα αφιερώματά του θα εστιάσει σε δημιουργούς με ιδιαίτερη κινηματογραφική άποψη, αναγνωρισμένους διεθνώς για την προσφορά τους στον κινηματογράφο και ευρύτερα στην τέχνη και τη διανόηση.

Η Nokia αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, οδηγώντας την ανάπτυξη της σύγκλισης Internet και Τηλεπικοινωνιών. Η Nokia κατασκευάζει μία ευρεία γκάμα συσκευών κινητής τηλεφωνίας μέσω των οποίων προσφέρει στους ανθρώπους εμπειρίες στη μουσική, στην πλοήγηση, στο βίντεο, στην τηλεόραση, στη φωτογραφία και στα παιχνίδια. Επίσης παρέχει εξοπλισμό, λύσεις και υπηρεσίες για δίκτυα τηλεπικοινωνιών.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.