Η τεχνολογία στην υπηρεσία της τέχνης

Στο Athens Video Art Festival, το διεθνές φεστιβάλ οπτικo-ακουστικών τεχνών αφιερωμένο στον ψηφιακό πολιτισμό και τις νέες τεχνολογίες εγκαινίασε ο ΟΤΕ τον Γ’ κύκλο ενημέρωσης για την ευρυζωνικότητα με την παρουσία του περιπτέρου «ΟΤΕ on the Βroadband». Το Φεστιβάλ έλαβε χώρα στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι το τριήμερο 27, 28 & 29 Απριλίου 2007.

Οι χιλιάδες φίλοι της τέχνης του video που επισκέφθηκαν το Athens Video Art Festival, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά τα οφέλη των ευρυζωνικών υπηρεσιών αλλά και να δουν πως η τεχνολογία και οι ταχύτητες που προσφέρει το γρήγορο internet «υπηρετούν» και επικοινωνούν την σύγχρονη τέχνη.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου «ΟΤΕ on the Broadband» έκαναν «downloading» videos καλλιτεχνών που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές, Palm Tops, πακέτα σύνδεσης ADSL, MP3 players κ.α.

Ο Γ’ κύκλος της τεχνολογικής Κινητής Μονάδας Ενημέρωσης «ΟΤΕ on the Broadband» δεν σταματάει όμως εδώ καθώς το ταξίδι του συνεχίζεται στην περιφέρεια όπου πρόκειται να επισκεφθεί ακόμα 19 πόλεις-σταθμούς. Την Τρίτη 1η Μαΐου επισκέπτεται την Κόρινθο, την Πέμπτη 3 Μαΐου την Πάτρα και ακολούθως τον Πύργο Ηλείας, το Αγρίνιο, την Άρτα, την Κέρκυρα, τα Ιωάννινα, την Καστοριά, την Κοζάνη, τη Βέροια, την Κατερίνη, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, το Βόλο, τη Λαμία και την Χαλκίδα.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Internet OTE

Υλοποιήθηκε το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19

Το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19 υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία Byte Computer, για το Υπουργείο Υγείας, μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.ΚΑ ΑΕ).

Internet OTE

Όμιλος ΟΤΕ: 43.000 χλμ οπτική ίνα σε όλη την Ελλάδα

O Όμιλος ΟΤΕ σε διάστημα 8 μηνών ανέβασε τον αριθμό των καμπινών που είναι συνδεδεμένες με οπτικές ίνες σε σχεδόν 13.000, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πλάνο που είχε καταθέσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την Α’ φάση του Κανονισμού Δικτύων Νέας Γενιάς.

Internet COSMOTE OTE

Ξενάγηση στον υπόγειο καλωδιακό κόσμο των τηλεπικοινωνιών

Μια υπόγεια καλωδιακή βλάβη (βλάβη σε κεντρικό καλώδιο του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, που περιλαμβάνει πολλαπλές συνδέσεις πελατών), που επηρέαζε τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet αρκετών συνδρομητών, διόρθωσαν πριν λίγες μέρες, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, οι τεχνικοί δικτύου του Ομίλου ΟΤΕ.