Panasonic | Athens Press Event 2008

, Panasonic | Athens Press Event 2008Εχθές το απόγευμα είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την παρουσίαση όλων των νέων μοντέλων ήχου και εικόνας της Panasonic για το 2008. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν φωτογραφικές μηχανές με οθόνη αφής και βιντεοκάμερες που αντέχουν σε πτώσεις αλλά και οι νέες τηλεοράσεις Viera καθώς και το ολόφρεσκο Blu-ray DMP-BD30. Διαλέξαμε τα καλύτερα για εσάς και τα παρουσιάζουμε.

DMC-FS3
Η Panasonic παρουσιάζει την ολοκαίνουργια κάμερα DMC-FS3 των 8.1 megapixel. Με φακό 33mm Leica DC Vario-Elmarit (F/2.8-5.1) και οπτικό zoom 3x (ισοδύναμο με 33-100 mm στις συμβατικές SLR) Ξεχωρίζει, επίσης, για την «Έξυπνη Αυτόματη Λειτουργία “Intelligent Auto”, ενώ η απαράμιλλη ποιότητα της εικόνας εξασφαλίζεται με τη δυνατότητα αυτόματης επιλογής Έτοιμων Προγραμμάτων και ανίχνευσης προσώπων. Στα θετικά στοιχεία της DMC-FS3 περιλαμβάνεται κι ο νέος επεξεργαστής εικόνας Venus Engine ΙV, για γρήγορο και εύκολο χειρισμό.

DMC-FX35
Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή LUMIX DMC-FX35 με αισθητήρα 10,1 megapixel CCD, ευρυγώνιο φακό 25mm LEICA και οπτικό zoom 4x. Η DMC-FX35 διαθέτει δυνατότητα εγγραφής βίντεο HD (υψηλής ευκρίνειας) ενώ η λειτουργία απευθείας απεικόνισης, επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν τραβήξει σε οθόνη υψηλής ευκρίνειας HDTV μέσω προαιρετικού καλωδίου. Διαθέτει, επίσης οθόνη LCD 2,5” με υψηλή ευκρίνεια 230.000 εικονοστοιχείων που διευκολύνει τη λήψη των φωτογραφιών και σας επιτρέπουν να απολαύσετε την αναπαραγωγή.

SDR-S7 & SDR-SW20
Κρατήστε για πάντα τις στιγμές δράσης -που τις περισσότερες φορές προκύπτουν από το πουθενά- με τις μικρές, στυλάτες αλλά ιδιαίτερα ανθεκτικές στις ταλαιπωρίες νέες βιντεοκάμερες της Panasonic, SDR-S7 και SDR-SW20. H πρώτη είναι τόσο μικρή που χωράει στην τσέπη σας, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να αναλάβει δράση. Μπορεί να καταγράψει άμεσα εικόνες, διαθέτοντας την ταχύτερη εκκίνηση εγγραφής (μόλις 0,6 δευτερόλεπτα), και να τις εμφανίσει στην οθόνη LCD των 2,7’’.
Αδιάβροχη, αλλά και ανθεκτική στις πτώσεις, σας επιτρέπει να τη χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή, ακόμα και στην πισίνα ή το χιονοδρομικό κέντρο, δηλαδή σε μέρη όπου ούτε κατά διάνοια θα σκεφτόσασταν πριν να πάρετε μαζί σας βιντεοκάμερα!

Viera
H νέα σειρά Viera 1080p διαθέτει νέο panel με δυνατότητα μεγαλύτερης αντίθεσης, βελτιωμένη οθόνη με μικρή αντανάκλαση, λειτουργία Game, Viera Link, αυξημένη φωτεινότητα καθώς και νέα σχεδίαση. Η οικογένεια τηλεοράσεων Plasma Full HD της Panasonic εμπλουτίζεται το 2008, με το λανσάρισμα ενός νέου μεγέθους οθόνης 46″. Ειδικότερα, η σειρά PZ80 διαθέτει λειτουργία Game, Viera Link, υποδοχή κάρτας μνήμης SD, υποδοχές HDMI και βελτιωμένη αναλογία αντίθεσης 20.000:1. Η λειτουργία Game ρυθμίζει την ποιότητα και το μέγεθος της εικόνας στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Ακόμη, όλες οι συσκευές που διαθέτουν λειτουργία Viera Link μπορούν να ελεγχθούν από ένα μόνο τηλεχειριστήριο.

DMP-BD30
Το DMP-BD30 είναι η πρώτη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray disc που πληροί τις προδιαγραφές Final Standard Profile. Προχωρώντας πέρα από την προβολή εικόνων Υψηλής Ευκρίνειας 1920×1080 και την αναπαραγωγή εξελιγμένων φορμά ήχου, όπως τα Dolby TrueHD και DTS-HD, το Blu-Ray Final Standard Profile παρέχει τη δυνατότητα εξελιγμένων λειτουργιών όπως το Picture-in-Picture για προβολή δεύτερης εικόνας μέσα στην αρχική (για παράδειγμα, στη μία μπορείτε να παρακολουθείτε την κανονική ροή, ενώ στη δεύτερη βλέπετε τα παρασκήνια της παραγωγής), αλλά και Μίξης Ήχου (Audio Mixing), δηλαδή εναλλαγή μεταξύ του ήχου των δύο αυτών εικόνων.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
costas

@tasosvel: An den kano lathos afti einai i proti sou dimosiografiki kalipsi.
Well done!

Sorry gia ta greeklish alla grafo apo to Web Caffe tis AMD kai den exo ellinika.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema featured LG Panasonic

You.gr: Τηλεοράσεις και Euro 2020 – Σήκωσέ τις!

Το Euro 2020 μπορεί να ακυρώθηκε το προηγούμενο έτος λόγω του COVID-19 αλλά φαίνεται πως “τίποτα-τίποτα δεν το σταματά” και ετοιμάζεται να κάνει σέντρα την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Home Cinema Panasonic

Panasonic: Νέα σειρά τηλεοράσεων OLED για το 2021

Η Panasonic συμπλήρωσε τη ναυαρχίδα JZ2000 με τις νέες σειρές JZ1500, JZ1000 και JZ980, με τις τρεις τελευταίες διαθέσιμες σε μεγέθη 65 ιντσών, 55 ιντσών και τη νέα για το 2021, 48 ιντσών.

Reviews featured Hands-on Panasonic

Panasonic TX-65HZ2000 review: Γιορτή για τα μάτια!

Η πιστότητα της εικόνας και χρώματος είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ. Γιορτή για τα μάτια! Ο ήχος; Καλύτερος και από εξωτερικά soundbars.

Cars Panasonic Tesla

Panasonic: Νέα τεχνολογία μπαταριών αναμένεται να βελτιώσει τα Tesla Model 3 και Model Y

Η Panasonic ανακοίνωσε πως θα αυξήσει την ενεργειακή πυκνότητα των κυψελών της μπαταρίας 2170 κατά 5% με μειωμένη περιεκτικότητα κοβαλτίου.