Η εκδήλωση “Software Roadshow” στο κατάστημα Public του Βόλου

, Η εκδήλωση “Software Roadshow” στο κατάστημα Public του ΒόλουΤο μοναδικό «Software Roadshow 2007», επισκέπτεται το κατάστημα Public στο Βόλο, το Σάββατο 9 Ιουνίου και παρουσιάζει στους επισκέπτες του τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με προγράμματα λογισμικού.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία εμπορίας λογισμικού και υποστήριξης ProgramA, για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, σχεδιάζει και υλοποιεί το «Roadshow 2007» και στο πλαίσιο αυτό, επισκέπτεται το κατάστημα Public προσφέροντας στους φανατικούς της τεχνολογίας μοναδικές συμβουλές και λύσεις για τα προγράμματα λογισμικού.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι επισκέπτες του καταστήματος θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν πλήρως για τα προγράμματα επεξεργασίας ήχου, βίντεο και ασφάλειας, ενώ ταυτόχρονα, έχουν προγραμματιστεί δοκιμές software από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας ProgramA που θα βρίσκεται στο κατάστημα.

Όλα τα μυστικά των προγραμμάτων λογισμικού τώρα γίνονται παιχνίδι, χάρη στα καταστήματα Public!

Κατάστημα Public Βόλου: Ι. Κονταράτου και Ογλ 28

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.

Business Vodafone Public

Vodafone Ελλάδας και Public μαζί: Νέα στρατηγική συνεργασία με shop-in-shop

Με τη νέα συνεργασία Vodafone Ελλάδας και Public, δημιουργείται για τον καταναλωτή ένα νέο οικοσύστημα με στόχο να καλύψει τις συνολικές του ανάγκες μέσα από μοναδικές προσφορές.

Business Public

Public Group: Αύξηση κερδοφορίας για το #1 Omni-Retail οικοσύστημα

Επιτυχημένη συγχώνευση με τη MediaMarkt και τη δημιουργία του πρωτοποριακού concept “Public + home”, με τις πωλήσεις των οικιακών συσκευών να ξεπερνούν το 20% του συνολικού τζίρου.

Business Public

Public: Η απάντηση μετά το πρόστιμο για τις πλασματικές εκπτώσεις

Σε συνέχεια του πρόστιμου που επιβλήφθηκε στα Public ύψους 520.000 ευρώ για πλασματικές τιμές στις εκπτώσεις η εταιρεία εξέδωσε την ανακοίνωση που ακολουθεί.