Apple Logic Studio | Παρουσίαση στη S.A.E. Athens

, Apple Logic Studio | Παρουσίαση στη S.A.E. AthensΗ Rainbow A.E., επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο πραγματοποίησε στις 28/01/08 ημερίδα που είχε ως θέμα τις δημοφιλείς εφαρμογές της Apple “Logic Express και Logic Studio” σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στους χώρους της S.A.E Athens. Η S.A.E. Athens είναι Σχολή Ελευθέρων Σπουδών με διεθνή παρουσία στο χώρο της μουσικής τεχνολογίας.

Οι φοιτητές της S.Α.Ε. Athens παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον την ομιλία από εξειδικευμένο εισηγητή της Rainbow κατά την οποία παρουσιάστηκαν όχι μόνο οι δημοφιλείς εφαρμογές της Apple για επεξεργασία και παραγωγή ήχου αλλά και οι τεχνολογικές καινοτομίες της Apple στον τομέα της μουσικής. Συγκεκριμένα αναλύθηκαν οι ολοκληρωμένες λύσεις της Apple, Logic Express και Logic Studio, τα επαγγελματικά εργαλεία που είναι απαραίτητα σε κάθε μουσικό. Η συμμετοχή του κοινού και οι ερωτήσεις που τέθηκαν δημιούργησαν ένα ευχάριστο κλίμα διαλόγου.

Η παρουσίαση κινήθηκε στα πλαίσια της τεχνολογίας της Apple στον τομέα της μουσικής και ακολούθησε έκθεση προϊόντων της Apple. Οι φοιτητές είχαν έτσι τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τους υπολογιστές και όλα τα προγράμματα που εκπροσωπεί η εταιρεία Rainbow Α.Ε. και τους ενδιαφέρουν άμεσα.

Δείτε επίσης:
> Η Canon παράγει την 30ή εκατομμυριοστή μηχανή EOS
> Η Alpha Copy/ Nokia άνοιξε ηλεκτρονικό κατάστημα
> Κινητό τηλέφωνο για την τρίτη ηλικία

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Events Apple Rainbow

Η Rainbow στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η Rainbow, επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, διοργάνωσε ημερίδα με θέμα “Σύγχρονες Εφαρμογές Λογισμικού” στο Πανεπιστήμιο Αθηνών την Πέμπτη 22/11. Συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο Πληροφορικής παρουσιάστηκαν από εκπαιδευμένο εισηγητή της Rainbow το ολοκαίνουργιο λειτουργικό σύστημα Mac OS X Leopard της Apple, καθώς η νέα σουίτα προγραμμάτων iLife ’08.

Καταστήματα Apple Rainbow

Με κάθε υπολογιστή Mac δωρεάν 12 μήνες ίντερνετ για όλους τους φοιτητές

Η εταιρεία Rainbow και το ηλεκτρονικό της κατάστημα για την εκπαίδευση, www.EduStore.gr, φέρνουν τους φοιτητές ένα βήμα πιο κοντά στο γρήγορο Ιnternet παρέχοντας με την αγορά ενός οποιουδήποτε υπολογιστή Mac, 12 μήνες δωρεάν ADSL σύνδεση στο Internet, με το πακέτο OTENET OnDSL Kit Student.

Software Apple Rainbow

Η Apple παρουσίασε το Mac OS X Leopard

Η Apple παρουσιάσε το Mac OS X Leopard, το οποίο συνοδεύεται από περισσότερα από 300 καινούργια χαρακτηριστικά και έρχεται με μία ολοκαίνουρια επιφάνεια εργασίας που περιλαμβάνει τα Stacks, ένα νέο τρόπο που προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε αρχεία από το Dock. Έναν επανασχεδιασμένο Finder, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγούνται και να μοιράζονται αρχεία γρήγορα, […]

Smartphones Apple Rainbow

Τα προϊόντα της Apple στο e-shop.gr

Η Rainbow, επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης συνεργασίας για την πώληση των καταναλωτικών προϊόντων της Apple, που περιλαμβάνουν τα πασίγνωστα iPod, αλλά και τους παγκοσμίου φήμης υπολογιστές Mac με τo γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop.gr.