H Rainbow χορηγός στο 3ο Διεθνές Συνέδριο Τυπογραφίας & Οπτικής Επικοινωνίας

, H Rainbow χορηγός στο 3ο Διεθνές Συνέδριο Τυπογραφίας & Οπτικής ΕπικοινωνίαςH Rainbow, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple & Quark σε Ελλάδα και Κύπρο υποστηρίζει ως χορηγός το 3ο Διεθνές Συνέδριο Τυπογραφίας & Οπτικής Επικοινωνίας, το οποίο λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη, από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου.

Το Συνέδριο έχει φέτος ως κεντρικό θέμα “Από τη Λέξη στην Εικόνα” και πραγματοποιείται στους χώρους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Το Συνέδριο έχει πλέον καθιερωθεί παγκοσμίως ως γεγονός μείζονος σημασίας στους τομείς της τυπογραφικής σχεδίασης και παραγωγής, της επικοινωνίας και των εκδόσεων, οι οποίοι, λόγω της εφαρμογής των νέων τεχνολογιών, αναπτύσσονται ραγδαία σε όλο τον κόσμο.

Η Rainbow θα παρουσιάσει το Σάββατο 23 Ιουνίου στα πλαίσια της ημερίδας “Going Digital” του Συνεδρίου, στο Αμφιθέατρο Τελετών, στις 17:30, το δημοφιλές πρόγραμμα, που αποτελεί βιομηχανικό πρότυπο στην αγορά γραφικών τεχνών, το QuarkXPress Passport 7.02. H παρουσίαση θα αφορά κυρίως στον εξελληνισμό του λογισμικού, η οποία έχει γίνει σε συνεργασία με την εταιρία Quark. Στη συνέχεια ομιλητές από την ίδια την εταιρία Quark θα έχουν μια άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα: “Designing smart workflows with QuarkXPress 7 in medium to large design or production environments”.

Παράλληλα, στην έκθεση προϊόντων που θα λειτουργήσει στα πλαίσια του Συνεδρίου, ο Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής Apple της Rainbow, η εταιρία Elite Computer Systems, παρουσιάζει τις εξειδικευμένες, ολοκληρωμένες λύσεις που διαθέτει για τον συγκεκριμένο χώρο των γραφικών τεχνών, στο περίπτερο νούμερο 7.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Events Rainbow

Apple Logic Studio | Παρουσίαση στη S.A.E. Athens

Η Rainbow A.E., επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο πραγματοποίησε στις 28/01/08 ημερίδα που είχε ως θέμα τις δημοφιλείς εφαρμογές της Apple “Logic Express και Logic Studio” σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στους χώρους της S.A.E Athens. Η S.A.E. Athens είναι Σχολή Ελευθέρων Σπουδών με διεθνή παρουσία στο χώρο της μουσικής τεχνολογίας.

Events Apple Rainbow

Η Rainbow στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η Rainbow, επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, διοργάνωσε ημερίδα με θέμα “Σύγχρονες Εφαρμογές Λογισμικού” στο Πανεπιστήμιο Αθηνών την Πέμπτη 22/11. Συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο Πληροφορικής παρουσιάστηκαν από εκπαιδευμένο εισηγητή της Rainbow το ολοκαίνουργιο λειτουργικό σύστημα Mac OS X Leopard της Apple, καθώς η νέα σουίτα προγραμμάτων iLife ’08.

Καταστήματα Apple Rainbow

Με κάθε υπολογιστή Mac δωρεάν 12 μήνες ίντερνετ για όλους τους φοιτητές

Η εταιρεία Rainbow και το ηλεκτρονικό της κατάστημα για την εκπαίδευση, www.EduStore.gr, φέρνουν τους φοιτητές ένα βήμα πιο κοντά στο γρήγορο Ιnternet παρέχοντας με την αγορά ενός οποιουδήποτε υπολογιστή Mac, 12 μήνες δωρεάν ADSL σύνδεση στο Internet, με το πακέτο OTENET OnDSL Kit Student.

Software Apple Rainbow

Η Apple παρουσίασε το Mac OS X Leopard

Η Apple παρουσιάσε το Mac OS X Leopard, το οποίο συνοδεύεται από περισσότερα από 300 καινούργια χαρακτηριστικά και έρχεται με μία ολοκαίνουρια επιφάνεια εργασίας που περιλαμβάνει τα Stacks, ένα νέο τρόπο που προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε αρχεία από το Dock. Έναν επανασχεδιασμένο Finder, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγούνται και να μοιράζονται αρχεία γρήγορα, […]