Η Sun Microsystems διοργανώνει την ημερίδα DataCenter World 2007

, Η Sun Microsystems διοργανώνει την ημερίδα DataCenter World 2007Η Sun Microsystems διοργανώνει την ημερίδα DataCenter World 2007, την Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2007 και ώρα 09:00 – 15:30. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στον Αστέρα Βουλιαγμένης και συμμετέχουν ως χορηγοί οι εταιρίες Intracom Telecom, Unisystems, PC Systems, GDB, Διηνεκής Πληροφορική και AMD.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Rolf Martin Schonhowd, senior analyst της Forrester Research, τον οποίο και θα πλαισιώσουν τέσσερα έμπειρα στελέχη της Sun Microsystems από το εξωτερικό.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο των datacenters, να ανακαλύψουν τρόπους για να μεγιστοποιήσουν την ασφάλεια των συστημάτων τους αλλά και να βελτιστοποιήσουν την απόδοση και αξιοπιστία του datacenter τους, αξιοποιώντας τεχνολογίες όπως Solaris, Sparc, x64, Virtualization κλπ.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν για στελέχη πληροφορικής επιχειρήσεων και οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ενώ την έναρξη της εκδήλωσης θα προλογίσει ο κ. Peter Hunt, managing director της Sun Microsystems στην ευρύτερη περιοχή MEDI.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Sun

Sun Microsystems, JavaFX online event

On December 4, 2008, visit javafx.com and see how JavaFX – an expressive, rich client platform – can help you create and deliver Rich Internet Applications (RIAs) with immersive media and content across all screens of your life. Come back to javafx.com on December 5 to see Jonathan Schwartz, CEO and President of Sun Microsystems, […]

Internet Sun

Sun Microsystems, Κοινωνικά δίκτυα για τη συνδέση της παγκόσμιας εκπαιδευτικής κοινότητας

Η Sun Microsystems ανακοίνωσε την παρουσίαση δύο portals κοινωνικής δικτύωσης, σχεδιασμένα ειδικά για να συνδέσουν και να δώσουν ώθηση στην παγκόσμια εκπαιδευτική κοινότητα. Η νέα κοινότητα EduConnection.org εξυπηρετεί πελάτες της Sun από τον εκπαιδευτικό κλάδο, ενώ η Open Source University Meetup (OSUM) εξυπηρετεί πελάτες που ενδιαφέρονται για εργαλεία και πλατφόρμες προγραμματισμού ανοιχτού κώδικα.

Events Java Sun

Sun Microsystems | Java Developer Day στην Αθήνα

Η Sun Microsystems, η εταιρία που δημιούργησε την τεχνολογία Java, το λειτουργικό σύστημα Solaris και είναι ο μεγαλύτερος πάροχος κώδικα ανοιχτού λογισμικού παγκοσμίως, σε συνεργασία με το Athens Information Technology (AIT) ανακοινώνει τη διοργάνωση της ημερίδας Java Developer Day την Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 09:00.

Events Sun

Sun Microsystems | 1ο ECO Computing Conference

Η Sun Microsystems Hellas διοργανώνει το 1ο ECO Computing Conference, που αποτελεί την πρώτη ημερίδα στην Ελλάδα με αντικείμενο το Green IT και τις δυνατότητες που προσφέρονται σήμερα για την υιοθέτηση του Sustainable Computing από τις ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς.