Εικονικές φωτογραφίες για το Swarovski Fashion Rocks

, Εικονικές φωτογραφίες για το Swarovski Fashion RocksΓιορτάζοντας την επιστροφή του θεσμού Swarovski Fashion Rocks στο Λονδίνο στις 18 Οκτώβρη, η εταιρεία Swarovski παρουσιάζει δύο εικονικές φωτογραφίες του παγκοσμίου φήμης φωτογράφου Nick Knight, για να γιορτάσει το μοναδικό συνδυασμό της μουσικής με τη μόδα.

Ο παγκοσμίου φήμης φωτογράφος Nick Knight ανέλαβε την εικονική φωτογράφιση της Naomi Campbell και η Αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων της Swarovski, κα Nadja Swarovski σχολίασε σχετικά: “όλοι στην Swarovski είμαστε κατενθουσιασμένοι από την συνεργασία μας με τον Nick Knight και τη Naomi Campbell, οι οποίοι αναδεικνύουν το ροκ στοιχείο του θεσμού Swarovski Fashion Rocks. Ο συνδυασμός της αισθητικής του Nick με την παρουσία της Naomi δημιουργούν ένα εορταστικό κι ενεργητικό πνεύμα στη καμπάνια”.

Η Naomi όντας το πρόσωπο της καμπάνιας του Swarovski Fashion Rocks αναφέρει σχετικά:“συμμετείχα στο πρώτο Fashion Rock που διοργανώθηκε στην πόλη μου- το Λονδίνο, συνεπώς είμαι ενθουσιασμένη που επιστρέφει εδώ στην Αγγλία. Το Λονδίνο αυτή τη στιγμή “βρίθει” από κορυφαία ταλέντα, ανατρεπτικούς σχεδιαστές και την καλύτερη μουσική στο κόσμο. Η μόδα και η μουσική συμβαδίζουν στις πασαρέλες και στις συναυλίες, οπότε συνδυάζεται απόλυτα στη μνήμη μας ο ήχος με το στυλ. Η φετινή επίδειξη θα συνταράξει το Λονδίνο και με την ευκαιρία της συνεργασίας με την Swarovski- θα το φωτίσει με πραγματική λάμψη!”

Ο Nick Knight συμπληρώνει αναφορικά με τη δημιουργία αυτών των εικόνων:
“Πρόκειται για ένα προϊόν το οποίο συνδυάζει τις πιο συναρπαστικές πλευρές της τέχνης και της επιστήμης, με τη συμμετοχή των πιο πρωτοποριακών νέων σχεδιαστών για ένα εξαιρετικό φιλανθρωπικό σκοπό. Ο θεσμός του Swarovski Fashion Rocks 2007 παρείχε τρεις καλούς λόγους για τη συνεργασία μου σε αυτό το γεγονός-ορόσημο για τη μόδα και τη μουσική. Και ποιος άλλος θα μπορούσε να αντιπροσωπεύσει καλύτερα το δυναμισμό και το ύφος του από τη Naomi Campbell?”.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung Swarovski

Swarovski Crystal Collection για το Galaxy S5 και το Gear Fit

Η Samsung κυκλοφόρησε της σειρά Swarovski Crystal Collection με αξεσουάρ για το Galaxy S5 και το Gear Fit τα οποία είναι διαθέσιμα άμεσα στη Νότιο Κορέα ενώ τις επόμενες ημέρες θα διατεθούν και στην αγορά της Αγγλιας. Ουσιαστικά πρόκειται για πίσω καπάκι για το S5 σε δύο χρώματα και τα κρεμαστά Charm Sliders για το […]

Gear Swarovski

Swarovski USB, Λαμπερό δώρο για την αγαπημένη σας

Αυτές τις γιορτινές μέρες που πολλοί από εμάς ανταλλάσουμε δώρα με τους αγαπημένους – αγαπημένες μας έπεσαν στην αντίληψή μου κάτι ξεχωριστά gadgets της εταιρείας Swarovski σε συνεργασία με τη Philips. Πρόκειται για USB memory sticks με την κωδική ονομασία “Αctive Crystals” σε σχήματα καρδιάς, ολόγεμου φεγγαριού, λουκέτου, robot, με ασημένιο κορδόνι φτιαγμένο από μετάξι […]

Τηλεοράσεις Swarovski

Τηλεόραση με κρύσταλλα Swarovski

Αγγίξτε την κορυφή με τη σειρά Individual της Loewe και το μοντέλο Dark Crystal με κρύσταλλα Swarovski! Ποιος μπορεί να αντέξει στη γοητεία της Dark Crystal με το διάκοσμο των 1000 κρυστάλλων. Η 32άρα LCD της Loewe είναι HD ready και φέρει ψηφιακή είσοδο HDMI. Συνολικά έχουν παραχθεί μόλις 2000 κομμάτια και θα πρέπει να […]