SYSTEMS 2008, Διεθνής έκθεση για computers, software & τηλεπικοινωνίες στο Μόναχο

, SYSTEMS 2008, Διεθνής έκθεση για computers, software & τηλεπικοινωνίες στο ΜόναχοΗ έκθεση SYSTEMS θα διεξαχθεί στο νέο εκθεσιακό χώρο του Μονάχου, στο παλιό αεροδρόμιο Riem, στις 21 – 24.10.2008. Είναι η δεύτερη σε μέγεθος έκθεση στον τομέα της εφαρμοσμένης πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών στη Γερμανία. Οι διοργανωτές της SYSTEMS θεωρούν ως βασικό πλεονέκτημα της έκθεσης την άμεση αποτελεσματικότητά της, αποσκοπώντας ταυτόχρονα στην αύξηση της ποιότητας των επισκεπτών από τον εμπορικό και βιομηχανικό χώρο.

42.000 επισκέπτες και 1.198 εκθέτες από 28 χώρες αποδεικνύουν ότι η έκθεση έχει καθιερωθεί διεθνώς στον κλάδο της, χωρίς να έχει ξεπεράσει τα όρια που επιτρέπουν την εύρυθμη λειτουργία μιας έκθεσης.

Ο νέος εκθεσιακός χώρος προσφέρει στους εκθέτες και τους επισκέπτες της SYSTEMS μία έκταση 140.000 τ.μ. που καλύπτεται από 12 αίθουσες, 11.000 τ.μ. η κάθε μία και το ICM, το Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Μονάχου.

Περισσότερες πληροφορίες και κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή θα βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.systems.de Παραλαβή των καρτών εισόδου από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, με επιπλέον 10% έκπτωση για τα μέλη μας. Οι κάρτες εισόδου συνοδεύονται από δωρεάν εισιτήρια για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην πόλη του Μονάχου.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Business CES 2014 Huawei

Huawei, Αρκετά καλό το 2013, στόχος τα 80 εκατομμύρια συσκευές για το 2014

Στη συνέντευξη τύπου της Huawei στην έκθεση CES 2014 στο Las Vegas, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Colin Giles έκανε μια ανασκόπηση του 2013 και στάθηκε στη μετάβαση της εταιρείας, αναφορικά με τη στρατηγική της. Ανέφερε τη μετάβαση από μια εταιρεία που σχεδίαζε και κατασκεύαζε συσκευές σύμφωνα με το τι ζητούσαν άλλες εταιρείες, σε μια εταιρεία […]

Business CES 2014 Pebble Pebble smartwatch

Pebble Steel, Έξυπνο μεταλλικό ρολόι, κομψό και με App store

Φαίνεται πως η χρονιά που διανύουμε θα μας χαρίσει επιπλέον τεχνολογικές καινοτομίες αφου η εταιρεία Pebble, η οποία μετά το περσινό Pebble Smartwatch, παρουσίασε στη CES 2014 το διάδοχό του, το Pebble Steel, ένα smartwatch σε μεταλλικό σώμα, μόνο που μαζί με το ρολόι χειρός που παρουσίασε, ανακοίνωσε και το App store καθώς και νέους […]