Το Xbox 360 φέρνει το πνεύμα των Χριστουγέννων

, Το Xbox 360 φέρνει το πνεύμα των ΧριστουγέννωνΓιορτές. Αγαπημένα πρόσωπα. Πολλά δώρα! Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα πιο διασκεδαστικά των τελευταίων χρόνων. Από τις 10 έως και τις 16 Δεκεμβρίου 2007, οι επισκέπτες του The Mall Athens θα μπορούν παράλληλα με τα ψώνια τους να διασκεδάσουν, να κερδίσουν δώρα και να γνωρίσουν το μαγικό κόσμο του Xbox 360.

Στο ειδικά διαμορφωμένο γιορτινό «σπίτι» της Microsoft για το Xbox 360, που βρίσκεται στο The Mall Athens, όλος ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να πάρει μία καλή γεύση από τους μοναδικούς και συναρπαστικούς τίτλους που κυκλοφορούν αυτές τις γιορτές στα ράφια των καταστημάτων.

Οι επισκέπτες του γιορτινού σπιτιού της Microsoft, θα μπορούν να διασκεδάσουν με ατελείωτο παιχνίδι στις κονσόλες Xbox 360, νοιώθοντας άνετα και ζεστά σαν το σπίτι τους, ενώ μία high definition τηλεόραση 50’’ θα τους βάλει στον κόσμο της ψηφιακής διασκέδασης. Οι κορυφαίες κυκλοφορίες της χρονιάς θα είναι εκεί για να υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους φίλους, όπως το θρυλικό πλέον Halo 3, το «τουρμπάτο» PGR4, το φανταστικό Mass Effect, το δυνατό Guitar Hero III, αλλά και ξεχωριστοί τίτλοι όπως τα Assassin’s Creed, Call of Duty 4: Modern Warfare, Pro Evolution Soccer 2008 και FIFA 08. Επιπλέον, όλη η οικογένεια θα μπορεί να δει από κοντά τον υπέροχο και πολύχρωμο κόσμο του Viva Piñata: Party Animals, διασκεδάζοντας με πολλά mini games.

Αλλά η διασκέδαση και η γιορτινή ατμόσφαιρα στον κόσμο του Xbox 360 δε σταματούν εδώ. Όσοι από εσάς επισκεφθείτε το The Mall Athens για να δείτε από κοντά το Xbox 360 και να παίξετε κάποιο από τα πολλά παιχνίδια, θα ζήσετε μία μοναδική εμπειρία με πολλά δώρα και εκπλήξεις. Αυτές οι γιορτές θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστες, με την απαράμιλλη σειρά νέων παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα στα καταστήματα.

Δείτε επίσης:
> Olympus E-3: Μια επαγγελματική ολοκληρωμένη μηχανή
> Toshiba, το πρώτο βήμα στον κόσμο της Υψηλής Ευκρίνειας
> Συλλεκτικό RAZR2 με χρυσό 18k

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.