Mobile World Congress 2008 | Τα περίπτερα των εκθετών

, Mobile World Congress 2008 | Τα περίπτερα των εκθετώνΑισίως έχω ανεβάσει 28 βίντεο-παρουσιάσεις από τη Βαρκελώνη και την έκθεση Mobile World Congress 2008. Μεγάλη η κούραση και πολύ το περπάτημα, αλλά άξιζε ο κόπος. Άξιζε μιας και τα views του techblogTV στο YouTube έχουν εκτοξευτεί στα ύψη πυροδοτώντας συζητήσεις για το πιο μοντέλο κινητού είναι το καλύτερο. Άξιζε μιας και τα θετικά σας σχόλια με γέμισαν με ικανοποίηση. Είδαμε τα καλύτερα κινητά, μάθαμε για τις καλύτερες τεχνολογίες, ας δούμε τώρα και ένα βίντεο με πλάνα από την έκθεση και τα περίπτερα των κατασκευαστών.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Smartphones MWC

ΜWC 2024: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι – Ποιο ήταν το καλύτερο smartphone της χρονιάς;

Το Mobile World Congress 2024 ξεκινά στη Βαρκελώνη της Ισπανίας στις 26 Φεβρουαρίου και τα Global Mobile Awards ανακοίνωσαν τους υποψηφίους.

Smartphones featured MWC Xiaomi

Η Xiaomi δεν θα κυκλοφορήσει σειρά 13S

Πριν από την παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Xiaomi, Lei Jun, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία θα παραλείψει να κάνει μια εξαμηνιαία ενημέρωση με τη μορφή της σειράς Xiaomi 13S.

Smartphones MWC OnePlus OnePlus 11 5G

OnePlus 11 Concept: Εικόνα αποκαλύπτει καλύτερα το σχεδιασμό του

Πριν από μερικές ημέρες, η OnePlus παρουσίασε το OnePlus 11 Concept με ένα πίσω πάνελ που διακοσμείται από μπλε φωτεινές λωρίδες, τις οποίες χαρακτήρισε ως “παγωμένους μπλε αγωγούς”.