A Day Made of Glass 2, Αυτό το μέλλον θέλω τώρα [video]

Με τρόικα και νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων σήμερα, τι σας λέω και εγώ τώρα για φουτουριστικά βίντεο ε; Η ζωή όμως συνεχίζεται, αγαπάμε την τεχνολογία και μας αρέσει να ονειρευόμαστε. Η εταρεία Corning παρουσίασε το δεύτερο κατά σειρά βίντεο με το πως οραματίζεται ένα μέλλον όπου το γυαλί θα έχει κυρίαρχο ρόλο στην καθημερινότητά μας. Απολάυστε το.

, A Day Made of Glass 2, Αυτό το μέλλον θέλω τώρα [video]

, A Day Made of Glass 2, Αυτό το μέλλον θέλω τώρα [video]

, A Day Made of Glass 2, Αυτό το μέλλον θέλω τώρα [video]

, A Day Made of Glass 2, Αυτό το μέλλον θέλω τώρα [video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
antonis

αυτα είναι!

athanton

μου φαινεται τρομακτικο……

kostis

πολυ ωραιο το βιντεακι. βλεπω ομως μυνηση απο την apple γιατι καπου στο 09.40 δειχνει ενα tablet με home button σαν των μηλοσυσκευων….χεχεχε…..

k_onstantinos

Και εγώ στην αρχή ενθουσιάστηκα αλλά θα συμφωνήσω με τον athanton είναι τρομαχτικό ένα τέτοιο μέλλον. Όλοι θα βλέπουμε μια οθόνη..

Panos7GR

Είναι παρα πολύ ωραίος ο τρόπος που σου παρουσιάζει πως θα ήθελε να είναι η καθημερινότητα του μέλλοντος με την βοήθεια του γυαλιού η Corning, τόσο ωραίο βίντεο που σε πείθει. Έτσι όμως με τούτα και με κείνα ο άνθρωπος θα χάσει την επαφή με την φύση… Θα τέρπεται μόνο το μάτι, οι άλλες αισθήσεις ίσως “παραγκωνιζονται” κατ’ εμέ. Τέτοιες τεχνολογίες χρειάζονται για εκπαιδευτικούς λόγους ώστε να γίνεται ενδιαφέρον και ευχάριστο μάθημα. Επίσης και στον τομέα της υγείας! Τα υπόλοιπα περιττά… Ειδικά σε έναν εκπαιδευτικό περίπατο στο δάσος δεν χρειάζεται και τόσο, οι περίπατοι έχουν ως σκοπό την επαφή με την φύση. Επιπλέον είναι θέμα και πώς θα καλυφθεί η ανάγκη για ενέργεια με τόση κατανάλωση. Αυτά εν ολίγοις…

Βαγγέλης

Corny, η corning. Περίμενα και το γυάλινο μπωλ made of thin transparent glass να ειναι active.

GREG

Συμπέρασμα: Το επάγγελμα του μέλλοντος είναι ο καθαριστής τζαμιών!

fnsgr

Χαχα! Ωραίος GREG! Νομίζω ο μόνος που έπιασε το βαθύτερο νόημα του βίντεο!

Fotis_k1

GREG+1 καλό μαν πολύ καλό…!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Corning featured Gorilla Glass

Gorilla Glass Victus: Προσφέρει αντοχή από γρατσουνιές και πτώσεις έως και 2 μέτρων

Η εταιρεία φαίνεται να εργαζόταν πάνω στην ανάπτυξη όχι απλός γυαλιού που θα αντέχει σε πτώσεις, αλλά και σε γρατζουνιές.

Business Apple Corning

Apple: Επενδύει $250 εκ. στην Corning για μελλοντικά καινοτόμα προϊόντα

Η Apple επενδύει για ακόμη μία φορά χρήματα αξίας $250 εκατομμυρίων δολαρίων στην Corning για την δημιουργία καινοτόμων προϊόντων.

Gear Corning

Astra Glass: Η Corning θα παρουσιάσει ένα νέο premium γυαλί για tablets, laptops και τηλεοράσεις

Η Corning βρίσκεται στο Display Week και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιάσει το νέο της προϊόν, το Astra Glass, το οποίο είναι για tablets, notebooks, και τηλεοράσεις.

Smartphones Corning Gorilla Glass Samsung

Χωρίς Gorilla Glass το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung;

Ο CEO του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung, DJ Koh, είχε δηλώσει πως το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung θα παρουσιαστεί μέσα στο 2018 με την οθόνη του να μην είναι τόσο ανθεκτική όσο θα θέλαμε να είναι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.