Ιδού το πραγματικό Nokia wearable-το παντελόνι που φορτίζει το κινητό σου

Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για την διάρκεια της μπαταρίας στα σημερινά smartphones τα οποία σε πολλές περιπτώσεις δεν διαρκούν ούτε ένα 24ωρο. Μιας και η τεχνολογία στις μπαταρίες δεν φαίνεται να κάνει πολύ σύντομα το breakthrough, οι εταιρίες στρέφονται σε λύσεις οι οποίες μπορούν να κάνουν τη φόρτιση πιο εύκολη.

Ακολουθώντας παράλληλα το trend της εποχής που θέλει κάθε αντικείμενο να γίνει αν όχι «έξυπνο» τουλάχιστον πιο χρηστικό, ο Βρετανός fashion designer A. Sauvage σε συνεργασία με τη Nokia δημιούργησαν το έξυπνο αντρικό παντελόνι.

Τι είναι αυτό που το κάνει έξυπνο; Μα φυσικά το ότι βάζεις το Nokia Lumia σου στην τσέπη και αυτό φορτίζει ασύρματα. Όχι δεν είναι μια ιδέα που έμεινε μόνο στα χαρτιά αλλά θα μπορείτε πολύ σύντομα να παραγγείλετε το παντελόνι-φορτιστή από το Amazon.

O Marketing Director για τη Microsoft Mobile σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία δηλώνει ότι η εταιρεία έχει παράδοση να συνδυάζει την τεχνολογία με τη μόδα και θα συνεχίσει να το κάνει. Πάντως η ιδέα ενός τέτοιου παντελονιού δεν μοιάζει καθόλου άσχημη αλλά αντιθέτως πολύ χρήσιμη αν υλοποιηθεί σωστά.
, Ιδού το πραγματικό Nokia wearable-το παντελόνι που φορτίζει το κινητό σου

, Ιδού το πραγματικό Nokia wearable-το παντελόνι που φορτίζει το κινητό σου

, Ιδού το πραγματικό Nokia wearable-το παντελόνι που φορτίζει το κινητό σου

, Ιδού το πραγματικό Nokia wearable-το παντελόνι που φορτίζει το κινητό σου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Μια λέξη μπορεί να το περιγράψει…ΓΑΜΑΤΟ!!!

Ανδρέας

Χρησιμή θα είναι όμως δεν θα είναι πολύ επικίνδυνη? Εδώ οι γιατροί δεν προτείνουν να βάζουμε το smartphone στις τσέπες μας γιατι μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα λόγω ραδιενέργειας όχι να φορτίζει κιολας το κινητό στις τσέπες πάντως σιγά σιγά καταφέρνουν με έξυπνο τρόπο να μειώσουν τον πληθυσμό λιγοστεύοντας τις γέννες γιατί αν ισχύει το πιο πάνω πιθανό να δούμε άτομα που θα φοράνε το παντελόνι αυτό να στειρόνονται..!

pantzos

Αμα βγει και δουλεύει σε Samsung και βγενει το παντελόνι σε νούμερο 56 το έχω πάρει

Ανδρεα

Ανδρέα τι λες!?!?

Τάσος

Μόνο εμένα μου θυμίζει το κινητό το Nokia Lumia 930; 😀

Alex

Και στο πλυντήριο πως θα το βάλω??

Alexandros

Το Nokia Lumia 930 είναι, το οποίο έχει ενσωματωμένη ασύρματη φόρτωση( δεν χρειάζεται επιπλέον θήκη )
@pantzos υπάρχει κάποιο Samsung που υποστηρίζει ασ. φόρτωση;;;

aggelos

alex εχεισ δικιο

Νικος

Ας ρίξουμε λίγη ακομη ακτινοβολία στο σώμα μας, αυτη που δεχόμαστε τωρα δεν αρκετή!!!

GiannisMix

Σχόλιο 2 συμφωνώ.
Άσχετα απο συνομοσιολογιες κτλ εχω την εξής απορία. Θεωρω τα εξης: Εκ των πραγμάτων ειναι βλαβερό. Εδώ δεν κάνει η θερμότητα των laptops. Που να σκεφτούμε την ακτινοβολία, ραδιενέργεια κτλ οπότε ρωτώ “Πως κατι τέτοιο μπορεί να πάρει έγκριση;” “Αν το σκεφτόμουν εγω σαν Γιάννης κι ο κάθε Γιάννης θα το είχαν εγκρίνει ή θα έτρωγα άκυρο για ευνόητους λόγους (συμφέροντα, οικονομικά και μη κτλ);;”

Τάσος

Ραδιενέργεια διαβάζω…
Ότι τα κινητά σας, διασπάνε πυρήνες!!!
Hell Yeah!!!
Και επίσης, τόσα χρόνια έρευνες δεν έχει αποδειχτεί αν η ακτινοβολία είναι υπεύθυνη για το ο,τιδήποτε. Όπως επίσης δεν είναι και αθώα, καθώς δεν πέρασαν ακόμα αρκετά χρόνια για να υπάρξει σοβαρό πόρισμα…
Οπότε, ο καθένας κρίνει, και πράττει ανάλογα…

edd

Ραδιενέργεια βγάζουν τα ραδιενεργά στοιχεία μόνο. Τα υπόλοιπα βγάζουν ακτινοβολία. Η Νο1 πιο επιβλαβής ηλ.συσκευή είναι το Wifi. Υπάρχει περίπτωση κανένας να σταματήσει να το χρησιμοποιεί λόγω ακτινοβολίας? Όχι… Όλες οι ηλεκτρονικές/ηλεκτρικές συσκευές εκπέμπουν επίσης ακτινοβολία, τις περισσότερες φορές ανάλογη με την ενέργεια που καταναλώνουν. Γυρνάμε στο μεσαίωνα? Όχι… Οι εταιρίες κινητής βάζουν παράνομα κρυφές κεραίες σε κτίρια που είναι ακόμα πιο επιβλαβείς. Η εκάστοτε ακτινοβολία δεν εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος, οπότε ανάλογα το είδος μπορεί να είναι από πολύ επικίνδυνη έως τελείως ακίνδυνη. Αν ψάχνετε συσκευή με χαμηλό SAR, ο κανόνας λέει ότι η κεραία πρέπει να είναι εξωτερική οπότε επιστροφή στο 2000 γιατί δεν βγάζουν πλέον συσκευές με εξωτερική κεραία. Αν πάλι θέλει κάποιος σημερινή συσκευή με χαμηλό SAR, το μόνο που έχει να κάνει είναι να τη ρυθμίσει σε δίκτυο 2G. Οι μπαταρίες περιέχουν οξύ και οι πιο ασταθείς είναι οι λιθίου. Δε θα σταματήσει κανένας να τις χρησιμοποιεί. Είναι ένα από τα αρνητικά τις τεχνολογίας η ακτινοβολία που εκπέμπουν όλες οι ηλεκτρικές συσκευές και η επικινδυνότητα κάποιων υλικών. Ακόμα και αν κάποιος θέλει να το αποφύγει δε μπορεί, γιατί ακόμα και αν δε χρησιμοποιεί αυτός, θα χρησιμοποιεί κάποιος άλλος σε μικρή εμβέλεια (μετρήστε τα wifi… Συνέχεια »

Bill

Και μετά θα πρέπει να φορτίζεις το παντελόνι σου !!!

ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ !!!

Dimitris G

Πάνε και τα γενετικά μας όργανα. Συγγνώμη εάν είναι πολύ κακό το σχόλιο μου, αλλά αυτή είναι η αλήθεια

Φφφ

Η συσκευή μ την πιο επικίνδυνη ακτινοβολία δεν είναι το wifi αλλα το ασύρματο(σταθερό) τηλέφωνο π έχουμε στο σπιτι.

FFS

Το 90% απο εσας που λετε οτι σας κατεβει δεν εχετε ιδεα πως δουλευει η ασυρματη φορτηση, απο οτι εχω καταλαβει. Hint: μαγνητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.