Activité, ένα διαφορετικό smartwatch που θα θέλαμε να φορέσουμε

Τα έξυπνα ρολόγια είναι εδώ και συνεχίζουν να κάνουν ακόμη πιο αισθητή την παρουσία τους αλλά δεν έχουν καταφέρει να γίνουν αυτό που λέμε μόδα αν και έχουν αρκετά ενδιαφέρουσες λειτουργίες. Αυτό που ακούμε είναι ότι είναι άσχημα και περισσότερο μοιάζουν με τεχνολογικό gadget παρά με ρολόι. Τι θα λέγατε για το αντίθετο; Για ένα wearable που μοιάζει με ρολόι αλλά είναι gadget;

Εδώ είναι που έρχεται το Activité, ένα νέο fitness tracker «μεταμφιεσμένο» σε ελκυστικό smartwatch πολυτελείας. Όπως οι περισσότερες συσκευές του είδους μπορεί να μετρά τα βήματά σας, πόσο μακριά έχετε τρέξει ή κολυμπήσει (ναι είναι και αδιάβροχο), μετρά τις θερμίδες που κάψατε και τις συνήθειες του ύπνου. Ωστόσο δουλεύει μόνο με iOS συσκευές.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σας πει πόση ώρα σας πήρε για να αποκοιμηθείτε, πόση ώρα ήσασταν σε βαθύ ύπνο και πόση σε ελαφρύ.

Αυτό όμως που το κάνει το Withings Activité να ξεχωρίζει είναι το design του που κάθε άλλο παρά τεχνολογικό gadget θυμίζει. Μοιάζει με απλό αναλογικό ρολόι. Ωστόσο, η premium συσκευή θα έρθει και σε ανάλογη τιμή καθώς το φθινόπωρο που θα κυκλοφορήσει θα κοστίζει $390.

, Activité, ένα διαφορετικό smartwatch που θα θέλαμε να φορέσουμε

, Activité, ένα διαφορετικό smartwatch που θα θέλαμε να φορέσουμε

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stelakos

με ρολοι της nomos glashütte μοιαζει αρκετα ωραιο δηλαδη!
https://www.nomos-glashuette.com/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Smartwatch SmartWatches

Μη χρησιμοποιείτε smartwatch και smart rings που λένε ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα

Ο FDA δεν θέλει οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν smartwatch ή smart rings που ισχυρίζονται ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Gear Fitbit SmartWatches

Fitbit Sense 2 & Versa 4: Νέες δυνατότητες με ένα… “κόλλημα”

Τα Fitbit Sense 2 και Versa 4 αποκτούν νέες δυνατότητες μετά την τελευταία ενημέρωση λογισμικού που κυκλοφορεί από την Fitbit.

Gear SmartWatches Tag Heuer

TAG Heuer Connected Modular 45: Επίσημα το αρθρωτό smartwatch

Η TAG Heuer έκανε τα αποκαλυπτήρια στο πρώτο “Swiss-made modular connected watch”, το οποίο ονομάζει TAG Heuer Connected Modular 45. Η λέξη “modular” σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να αλλάζει διάφορα κομμάτια.

Gear Apple Apple Watch Samsung

Smartwatches: Μόλις 1% αύξηση αποστολών το 2016, με την Apple να ηγείται

Οι αναλυτές περίμεναν η αγορά των smartwatches να γνωρίσει μεγάλη άνθιση, ειδικά μετά την είσοδο της Apple σε αυτή. Όμως ακόμη κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, καθώς πολλοί είναι οι χρήστες που δεν βρίσκουν χρησιμότητα σε αυτά.