Γραφίδες της Adonit για iPad και iPhone

Αν θέλετε να κάνετε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική την χρήση του iPad ή του iPhone, τότε ιδανική λύση είναι οι γραφίδες της Adonit. Με τις γραφίδες Adonit Jot Script, Jot Pro Stylus, Jot Mini Stylus και Jot Touch Stylus μπορείς να κρατήσεις σημειώσεις ή να ζωγραφίσεις κάνοντας την εργασία παιχνίδι. Θα τις βρεις στο MyBanana.com.

Adonit Jot Script, Evernote Edition
Ξεκινάμε με την Adonit Jot Script, Evernote Edition είναι η πρώτη του είδους της και θυμίζει κανονικό στυλό το οποίο κάνει το γράψιμο πανεύκολο, μόνο που συνδέεται με iOS συσκευές. Έχει επαναστατική μύτη μόλις 1,9 χιλιοστών και είναι εξοπλισμένη με Pixelpoint τεχνολογία. Χάρη στο Bluetooth, το επιταχυνσιόμετρο και το SDK της Adonit μπορεί να ερμηνεύσει άριστα τις κινήσεις του χεριού και να δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όσο για το design, θυμίζει high-end στυλό με ραβδωτό μαξιλαράκι και μεταλλικό φινίρισμα για να είναι άνετο στο κράτημα. Παίρνει κλασικές μπαταρίες AAA, συνδέεται με όλες τις iOS συσκευές μέσω Bluetooth 4.0 ενώ μπορεί να συνεργαστεί άψογα με την εφαρμογή σημειώσεων για iPad, Penultimate.

Την Adonit Jot Script, Evernote Edition μπορείτε να βρείτε στο MyBanana με τιμή 99 ευρώ.

Γραφίδες της Adonit για iPad και iPhone, Γραφίδες της Adonit για iPad και iPhone

Jot Pro
Η δεύτερη πρόταση είναι η Adonit Jot Pro, μια πρώτης κλάσης γραφίδα για iPad και άλλα tablet. Η Jot Pro είναι η ιδανική γραφίδα σχεδίασης καθώς υπόσχεται απόλυτη ακρίβεια γραφής, χάρη στο διάφανο δίσκο που διαθέτει στη μύτη της, που σου επιτρέπει να βλέπεις ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ο διάφανος πλαστικός δίσκος κάθεται πάνω σε μια μικρή μπίλια για να προσαρμόζεται εύκολα στη κλίση του κρατήματος του χεριού σου, χωρίς να χάνεται η επαφή με την οθόνη.

Κατασκευασμένη από αλουμίνιο και ατσάλι, είναι εξοπλισμένη με μαγνήτη για να κολλάει επάνω στο iPad και να μεταφερθεί εύκολα ενώ για πιο σταθερό κράτημα έχει αντιολισθητική λαβή από καουτσούκ.

Την Adonit Jot Pro μπορείτε να βρείτε στο MyBanana με τιμή 32 ευρώ.

Γραφίδες της Adonit για iPad και iPhone, Γραφίδες της Adonit για iPad και iPhone

Jot Mini 2.0
Το Jot Mini 2.0 προσφέρει την άνεση και τις ξεχωριστές λειτουργίες των γραφίδων της Adonit, αλλά σε μικρό μέγεθος και ξεχωριστό design για να είναι ακόμη πιο εύκολη στην μεταφορά. Προσφέρει την καλύτερη εμπειρία χρήσης με το iPad δίνοντας την αίσθηση που έχεις όταν γράφεις στο χαρτί, ενώ το μικρό του μέγεθος το κάνει ιδανικό ακόμα και για το smartphone!

Ο διαφανής δίσκος ακριβείας λειτουργεί τέλεια στην οθόνη αφής. Το καπάκι εφαρμόζει στην πίσω πλευρά για να μην το χάνετε όταν χρησιμοποιείτε την γραφίδα. Ο δίσκος και το το καπάκι μπορούν να αντικατασταθούν για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την γραφίδα για καιρό.

Η Jot Mini 2.0 είναι ιδανική για το iPhone 6, iPhone 6 Plus ή το iPad mini και μπορείτε να την βρείτε στο MyBanana στα 24 ευρώ.

Γραφίδες της Adonit για iPad και iPhone, Γραφίδες της Adonit για iPad και iPhone

Jot Touch
Τέλος, η Jot Touch είναι η πρώτη γραφίδα για tablet με Bluetooth Pressure Sensitive με 2000 επίπεδα ευαισθησίας στην πίεση για καλύτερες και πιο φυσικές γραμμές. Χάρη στο Palm Rejection δεν χρειάζεται πλέον να προσέχεις μήπως αγγίξεις κατά λάθος την οθόνη με το χέρι.

Στην περίπτωση που κάνεις λάθος υπάρχουν δυο πλήκτρα συντομεύσεων, το ένα για λειτουργία γόμας και το άλλο για αναίρεση, με μια μόνο απλή κίνηση. Ο διάφανος πλαστικός δίσκος κάθεται πάνω στη μικρή μπίλια για να προσαρμόζεται εύκολα στην κλίση του κρατήματος του χεριού σου.

Η μπαταρία της Jot Touch μπορεί να αντέξει έως και έναν μήνα με μια φόρτιση αν είναι συνδεδεμένη με Bluetooth 4 συσκευές.

Όπως όλες τις παραπάνω γραφίδες, την Jot Touch
μπορείτε να την βρείτε στο MyBanana με τιμή 89 ευρώ.

Γραφίδες της Adonit για iPad και iPhone, Γραφίδες της Adonit για iPad και iPhone

Advertorial

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.