Χριστούγεννα Sony, Ιδέες για δώρα “επόμενης γενιάς”

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η διάθεσή σας «μεταμορφώνεται» για να σας οδηγήσει στις πιο πρωτότυπες ιδέες Χριστουγεννιάτικων δώρων για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κρατείστε ψηλά στη λίστα των επιλογών σας τις προτάσεις αγορών για προϊόντα επόμενης γενιάς με πολλές λειτουργίες συνδεσιμότητας που φέτος η Sony φέρνει κοντά σας.

, Χριστούγεννα Sony, Ιδέες για δώρα “επόμενης γενιάς”

Αν ψάχνετε ένα δώρο για να το μοιράζεστε με όλους στο σπίτι, αποκτήστε το νέο μέλος της οικογένειας κινητών συσκευών από τη Sony, το Xperia Tablet S και συνδέστε την οικογένειά σας με το συναρπαστικό κόσμο της ψυχαγωγίας. Το κομψό και εύχρηστο Xperia Tablet S διαθέτει τη λειτουργία “Guest mode”, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε ξεχωριστά προφίλ για τα μέλη της οικογένειάς σας και για τους επισκέπτες σας. Επίσης, μπορείτε να ορίσετε wallpaper, εικονίδια και πρόσβαση σε εφαρμογές, έτσι ώστε κάθε μέλος της οικογένειας να απολαμβάνει μια απόλυτα εξατομικευμένη εμπειρία.

, Χριστούγεννα Sony, Ιδέες για δώρα “επόμενης γενιάς”

Ενώ για όσους αναζητούν την πιο ιδιαίτερη και αξέχαστη επιλογή δώρου, η Sony προτείνει αφενός τα VAIO της σειράς E17 που σάς προσφέρουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε ταινίες σε Blu-ray Disc (σε επιλεγμένα μοντέλα), να επεξεργάζεστε φωτογραφίες ή να παίζετε παιχνίδια σε μια ακόμα μεγαλύτερη οθόνη, αφετέρου το λεπτό και ελαφρύ VAIO T13, για πολλές διασυνδέσεις και τη μοναδική λειτουργία PlayMemories Home της Sony. Έτσι, μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε τα HD βιντεοκλιπ και τις φωτογραφίες από τις απίθανες στιγμές που απαθανατίσατε, ή να τα μοιραστείτε μέσα από site κοινωνικής δικτύωσης.

, Χριστούγεννα Sony, Ιδέες για δώρα “επόμενης γενιάς”

Χαρίστε αίσθηση περιπέτειας και δράσης, επιλέγοντας ένα Xperia T. Το διάσημο τηλέφωνο του James Bond δεν θα μπορούσε παρά να προσφέρει ό,τι καλύτερο υπάρχει από τα Sony smartphones σε HD οθόνη, κάμερα και One–touch συνδεσιμότητα μέσω NFC τεχνολογίας. Διαθέτει οθόνη 4.6 ίντσες HD Reality Display με Mobile BRAVIA Engine και 13 Megapixel φωτογραφική κάμερα με ταχεία λήψη από την κατάσταση «αναμονής» μέσα σε 1 δευτερόλεπτο.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Βρε και έλεγα τι δώρα να πάρω στους συγγενείς και φίλους με το υπέρογκο δώρο Χριστουγέννων που (δεν) θα πάρω! 😀

dimitris

χαχαχαχαχα!!!!! +1 για Makis!!!! Αν τα πάρεις και τα 3 μαζί 1000+ ευρώ το Vaio,450 το xperia s και 500 το xperia T…!!!2000 ευρώ….ψιλοπράγματα!!!!!

dimitris

Καλά τα λες..μόλις βρούμε δουλειά βλέπουμε και για τα υπόλοιπα….!!!!

cmvrgr

Έχω ακούσει από φίλους που είχαν laptop sony ότι ταλαιπωρηθήκαν πολύ από το ανύπαρκτο και πανάκριβο service τους…. Ψάξτε το πρώτα και μετά αγοράστε….

Κώστας Βλαχάκης

Δεν θέλω να υποστηρίξω κανέναν αλλά θα ήθελα να κάνω δύο σχόλια σε αυτά που είπες. Πρώτον αν είσαι μεσα στην εγγύηση δεν πληρώνεις τίποτα και δεύτερον δεν υπάρχει ούτε μια εταιρεία για την οποία να μην έχω ακούσει έστω και από ένα άτομο να λέει αρνητικά για το service της. Όλα ισχύουν κατά περίπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.