To ιπτάμενο αυτοκίνητο της AeroMobil παρουσιάζεται 29 Οκτωβρίου

Μετά τα αυτο-οδηγούμενα αυτοκίνητα σειρά παίρνουν τα ιπτάμενα αυτοκίνητα τα οποία ακόμη και στο άκουσμα της λέξης μοιάζουν μη πραγματικά και βγαλμένα από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Όμως μια σλοβάκικη εταιρεία επιχείρησε να τα κάνει πραγματικότητα, το κατάφερε και θα το παρουσιάσει επίσημα στις 29 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα η AeroMobil θα βρεθεί στις 29 Οκτωβρίου στην Αυστρία στο πλαίσιο του Pioneers Festival και θα παρουσιάσει στον κόσμο το τρίτο της prototype.

Σίγουρα από άποψη design δεν είναι ότι πιο όμορφο έχουμε δει σε αυτοκίνητο, όμως καταφέρνει να πετάξει. Το prototype χωρά 2 επιβάτες και πετά με ταχύτητα 430 μιλίων ενώ χρησιμοποιεί απλή βενζίνη. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή, αλλά η AeroMobil φαίνεται να προχωρά με ταχύ βήμα ως προς την υλοποίηση του project για ιπτάμενα αυτοκίνητα.


(η προηγούμενη έκδοση)

aeromobil flying car, To ιπτάμενο αυτοκίνητο της AeroMobil παρουσιάζεται 29 Οκτωβρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Σαν κακοφτιαγμενο transformer ειναι..😂😂

Kostas

Aξία θα έχει ιπτάμενο ένα αυτοκίνητο όταν θα μπορεί να απογειώνεται και να προσγειώνεται σαν ελικόπτερο γιατί αν είναι να θέλει αεροδρόμιο για την αποπροσγείωση είναι περίπου άχρηστο η για πολύ λίγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.