To ιπτάμενο αυτοκίνητο της AeroMobil παρουσιάζεται 29 Οκτωβρίου

Μετά τα αυτο-οδηγούμενα αυτοκίνητα σειρά παίρνουν τα ιπτάμενα αυτοκίνητα τα οποία ακόμη και στο άκουσμα της λέξης μοιάζουν μη πραγματικά και βγαλμένα από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Όμως μια σλοβάκικη εταιρεία επιχείρησε να τα κάνει πραγματικότητα, το κατάφερε και θα το παρουσιάσει επίσημα στις 29 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα η AeroMobil θα βρεθεί στις 29 Οκτωβρίου στην Αυστρία στο πλαίσιο του Pioneers Festival και θα παρουσιάσει στον κόσμο το τρίτο της prototype.

Σίγουρα από άποψη design δεν είναι ότι πιο όμορφο έχουμε δει σε αυτοκίνητο, όμως καταφέρνει να πετάξει. Το prototype χωρά 2 επιβάτες και πετά με ταχύτητα 430 μιλίων ενώ χρησιμοποιεί απλή βενζίνη. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή, αλλά η AeroMobil φαίνεται να προχωρά με ταχύ βήμα ως προς την υλοποίηση του project για ιπτάμενα αυτοκίνητα.


(η προηγούμενη έκδοση)

aeromobil flying car, To ιπτάμενο αυτοκίνητο της AeroMobil παρουσιάζεται 29 Οκτωβρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Σαν κακοφτιαγμενο transformer ειναι..😂😂

Kostas

Aξία θα έχει ιπτάμενο ένα αυτοκίνητο όταν θα μπορεί να απογειώνεται και να προσγειώνεται σαν ελικόπτερο γιατί αν είναι να θέλει αεροδρόμιο για την αποπροσγείωση είναι περίπου άχρηστο η για πολύ λίγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.