Air MirrorBook, Χριστουγεννιάτικο δώρο για την κοπέλα σας

Αποκλείεται να μην έχετε δει την αδερφή σας ή την κοπέλα σας να κρατάει κάτι τέτοιο. Ξέρετε, αυτά τα καφρεφτάκια που έχουν στην τσάντα τους οι γυναίκες για να τσεκάρουν οποιαδήποτε στιγμή αν είναι ok το μακιγιάζ τους! Κάποιος σκέφτηκε και κατασκεύασε ένα τέτοιο καθρεφτάκι στο σχήμα του MacBook Air. Μην με ρωτήσετε γιατι στις φωτογραφίες το κρατάει αντρικό χέρι!

Αν σας άρεσε μπορείτε να το βρείτε εδώ (out of stock αυτή τη στιγμή).

, Air MirrorBook, Χριστουγεννιάτικο δώρο για την κοπέλα σας

, Air MirrorBook, Χριστουγεννιάτικο δώρο για την κοπέλα σας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MasterMind

όποιος σκέφτεται να το πάρει αυτό δώρο μάλλον δεν έχει γκόμενα…

Νιάνιος Ρωμανός

Όποιος πιστεύει πως δεν υπάρχουν κοπέλες που τους αρέσει πάρα πολύ η τεχνολογία κάνουν λάθος.

Nikolas

Το θέλω κι εγω….!.,

johnxarma

@Νιάνιος Ρωμανός
+1

@MasterMind
μάλλον δεν έχεις δει πολλές κοπέλες… (φιλικά πάντα) 🙂

Vasilis

ποια τεχνολογία ρε παιδιά…. καθρεφτάκι είναι αυτο που βλέπεις στην οθόνη είναι η φάτσα σου όχι face time :-p

MasterMind

@johnxarma εχω δει πολλές φίλε μου. Άλλες τόσες έχω δεί να γουστάρουν τα αυτοκίνητα. Σε καμία ομως δεν σκέφτηκα να πάρω δώρο μια μάσκαρα σε στυλ εξάτμιση με 2 μπουκες ούτε τσάντα SPARCO σε χρώμα carbon.

Φιλικά

Paris

για το στρατο ειναι οτι πρεπει!

Christos

Mastermind respect!!
Α Κ Υ ΡΟ δώρο λέμε!!!!!!!

stelios GR

μπα, και η δικη μου κοπελα δεν νομιζω να εκτιμουσε το design του… μια συγκεκριμενη φιλη μου ισως, αλλα και παλι θα προτιμουσε ενα καθρεφτακι σε σχημα καρδουλα παρα αυτο…ισως να μην απευθυνεται σε γυναικες αλλα σε businessmen που θα θελουν να δουν αν τους εχει κατσει κανενα μαρουλακι στο δοντι μετα το business lunch! χεχε….

Β βασιλης

Δε ξέρω ρα παιδιά.. Η δικια μου έχει καρφιτσωμενη μπροστά στην πρώτη της οθόνη μια εφαρμογή που είναι καθρεφτάκι, την ανοίγεις και μέσω της μπροστινής κάμερας κανεις την δουλειά σου…πιο hi tech, χωρίς επιπλέον κόστος, και κατι πολύ σημαντικότερο για τις γυναίκες.. Χωρίς επιπλέον μέγεθος στην τσαντα..

Loula

μου αρεσειιιιιιιιιιιιιι!! 🙂 αν και δεν εχω καθρεφτακι στην τσαντα μ :Ρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;