Παρασκευή
02/01/2015

Alcatel OneTouch, μας δείχνει το πρώτο smartwatch

Εκτός από το PIXI 3 smartphone που είναι συμβατό με τρια διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, η Alcatel παρουσίασε το πρώτο της smartwatch, μια συσκευή η οποία ελπίζει να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία στην αγορά και θα αφορά στα οικονομικά smartwatches. Θα έρχεται με τιμή που θα είναι άκρως ανταγωνιστική σε σχέση με τα ήδη υπάρχοντα. Παρόλα αυτά η εταιρεία δεν ανέφερε ακόμη συγκεκριμένη τιμή ή specs.

Το smartwatch της Alcatel θα έχει την συμβατική στρογγυλή πρόσοψη που έχουν τα αναλογικά ρολόγια, και θα λέγαμε ότι σχεδιαστικά μοιάζει στο Motorola Moto 360. Το smartwatch της Alcatel έχει μια στρογγυλή οθόνη που περιβάλλεται από έναν δακτύλιο ο οποίος έχει περιορισμένη λειτουργικότητα.

Το smartwatch συνδέεται με Android smartphones και παρακολουθεί την καθημερινή δραστηριότητα του χρήστη, ελέγχει την μουσική, τραβάει φωτογραφίες (λογικά θα λειτουργεί ως τηλεχειριστήριο για την φωτογραφική του smartphone) και λαμβάνει ειδοποιήσεις. Επιπλέον όπως αναφέρει η Alcatel προσφέρει «choices and styles» για το ρολόι, και στα render δείχνει πως μοιάζει με το πλαστικό λουράκι ή την πιο επίσημη μεταλλική έκδοση. Αναμένουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την ενδιαφέρουσα πρόταση της Alcatel στην CES 2015.

Alcatel-OneTouch-Watch-570

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η Darth λέει:

    αν εχει καλη τημη και κανει για ολα τα android (έστω σχεδόν ολα) θα το τιμήσω (θα είναι το πρώτο μου smartwatch )

  2. Ο/Η azriel84 λέει:

    Συμβατότητα και με iOS και 2.5 μέρες μπαταρία υπόσχονται, καθόλου άσχημα. Να πω την αλήθεια, αυτό όπως και το Moto 360 θα ήταν κινητά που θα περίμενα να σχεδιάσει ο Ive, όχι την τετράγωνη μουτσούνα….

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.