Alcatel OneTouch, μας δείχνει το πρώτο smartwatch

Εκτός από το PIXI 3 smartphone που είναι συμβατό με τρια διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, η Alcatel παρουσίασε το πρώτο της smartwatch, μια συσκευή η οποία ελπίζει να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία στην αγορά και θα αφορά στα οικονομικά smartwatches. Θα έρχεται με τιμή που θα είναι άκρως ανταγωνιστική σε σχέση με τα ήδη υπάρχοντα. Παρόλα αυτά η εταιρεία δεν ανέφερε ακόμη συγκεκριμένη τιμή ή specs.

Το smartwatch της Alcatel θα έχει την συμβατική στρογγυλή πρόσοψη που έχουν τα αναλογικά ρολόγια, και θα λέγαμε ότι σχεδιαστικά μοιάζει στο Motorola Moto 360. Το smartwatch της Alcatel έχει μια στρογγυλή οθόνη που περιβάλλεται από έναν δακτύλιο ο οποίος έχει περιορισμένη λειτουργικότητα.

Το smartwatch συνδέεται με Android smartphones και παρακολουθεί την καθημερινή δραστηριότητα του χρήστη, ελέγχει την μουσική, τραβάει φωτογραφίες (λογικά θα λειτουργεί ως τηλεχειριστήριο για την φωτογραφική του smartphone) και λαμβάνει ειδοποιήσεις. Επιπλέον όπως αναφέρει η Alcatel προσφέρει “choices and styles” για το ρολόι, και στα render δείχνει πως μοιάζει με το πλαστικό λουράκι ή την πιο επίσημη μεταλλική έκδοση. Αναμένουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την ενδιαφέρουσα πρόταση της Alcatel στην CES 2015.

alcatel one touch smart watch, Alcatel OneTouch, μας δείχνει το πρώτο smartwatch

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

αν εχει καλη τημη και κανει για ολα τα android (έστω σχεδόν ολα) θα το τιμήσω (θα είναι το πρώτο μου smartwatch )

azriel84

Συμβατότητα και με iOS και 2.5 μέρες μπαταρία υπόσχονται, καθόλου άσχημα. Να πω την αλήθεια, αυτό όπως και το Moto 360 θα ήταν κινητά που θα περίμενα να σχεδιάσει ο Ive, όχι την τετράγωνη μουτσούνα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones

Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξασφάλιση της έξυπνης και εύκολης εμπειρίας του χρήστη και τρέχει Android Go.

Smartphones Alcatel TCL

Η TCL ετοιμάζει smartphone που μετατρέπεται σε smartwatch

Φαίνεται πως το επόμενο βήμα, στην αγορά των έξυπνων συσκευών, είναι να γίνουν αναδιπλώμενες. Γι’αυτό και η TCL, κάνει τις κατάλληλες προετοιμασίες προκειμένου να μην μείνει πίσω.

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones CES 2019

Alcatel 1X (2019) με 5.5-inch HD+ οθόνη και Alcatel 1C (2019) με Android Oreo Go Edition [CES 2019]

Στο φετινό Consumer Electronic Show η TCL Communication παρουσίασε δύο νέα Alcatel smartphones, το Alcatel 1X (2019) και το Alcatel 1C (2019), τους αντικαταστάτες των αντίστοιχων περσινών μοντέλων.

Smartphones Alcatel

Ανακαλύψτε τα νέα κινητά απλής χρήσης από την Alcatel

Τα κινητά απλής χρήσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χρήστες που αναζητούν την ψηφιακή απεξάρτηση, από ταξιδιώτες που θέλουν ένα απλό τηλέφωνο μαζί τους και από χρήστες μεγαλύτερης ηλικίας. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία χρήσης και εύχρηστες λειτουργίες που να είναι προσβάσιμες σε όλους.