Altek Leo, Smartphone με κάμερα 14 Megapixel

Τα 12 Megapixel θα είναι πλέον λίγα μπροστά στα 14 που φέρνει το κινητό Leo της εταιρείας Altek. Με διπλό LED και Xenon flash, ικανό να τραβήξει βίντεο HD, φέρνει το οπτικό ζουμ (3x) στη ζωή μας και δείχνει τι έπεται να ακολουθήσει. Γιατί κακά τα ψέματα όσο προχωράμε και βλέπουμε όλο και περισσότερα νέα κινητά και smartphone, θα δείτε που λογικό είναι να αρχίσουμε να μουρμουράμε και για την κάμερα. Δεν μπορείς έτσι εσύ HTC, να μας πετάς μια low-end 5άρα και να μην βγάζουμε άχνα.

, Altek Leo, Smartphone με κάμερα 14 Megapixel

, Altek Leo, Smartphone με κάμερα 14 Megapixel

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
avenger

και αν τύχει να σου πέσει προσεύχεσαι να μην έχει χτυπήσει ο φακός ή η οθόνη αφής(?).

Staf

Nαι καλα ολα, αλλα η μπαταρια ποσο θα κραταει? Μιση μερα?

Spyroscesarsc

Κώστα η μουρμούρα γιά τις 5άρες έχει αρχίσει ήδη… από την στιγμή που βγήκε το Ν8… Αλλά του χρόνου θα ανεβούν στα 8 και θα καλοπεράσουν γιά 2-3 χρόνια ακόμα… Πάντως αυτό το πράγμα της altec δεν μπορώ να το πω κινητό… 😛 μαλλον είναι μία smartcamera με extra χαρακτηριστικά κινητού.. 😀 νέα κατηγορία προ’ι’όντων.. 😛 Μάγκες είναι οι άλλοι που φτιάξανε tablets? χεχε

enigma

Σε μένα πάντως τα ΜΡ δεν παίζουν κανένα ρόλο…Τι να τα κάνω αν οι φακός υστερεί;;;

Spyroscesarsc

Πάντως εμένα καλοδουλεμένος μ φαίνεται.. 🙂
Δυστυχώς και αυτό το κινητό (μετά το Galaxy S) έπεσε θύμα της ειδικής μονάδας κρούσης των nokia fanboys που καραδοκούν στο gsmarena… Τα fanboys της nokia και του Ν8 που εδώ και μέρες βγάζουν όλη του την χολή στα άρθρα του Galaxy S τώρα όρμηξαν και στο Leo προσπαθώντας να αποδείξουν ότι το Ν8 έχει καλύτερη κάμερα… Και τώρα που αρχιζεί να ακούγεται ότι αυτό είναι το κινητό που θα κυκλοφορήσει με symbian^3 πρώτο θα φρικάρουν τελείως… 😛

ΝouSou

Τι ειναι αυτό…? Καλά πλάκα κάνουμε? Ελπίζω το τρίποδο να είναι δώρο.
Πάντως τώρα που το σκέφτομαι…θα λέει ένα app, που όταν μια αιθέρια ύπαρξη αγγίζει την οθόνη, να ανάβει η κάμερα. : )

…και να δεις τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει, στην 2η φωτογραφία.

giannis

@Spyroscesarsc μ’αρέσει που στο gsmarena έχεις κάνει ακριβώς το ίδιο σχόλιο στο αντίστοιχο θέμα

johnny wide

android phone?

avenger

Συμφωνα με το Τ3 είναι το πρώτο android της Altek.
Link: https://www.t3.com/news/altec-leo-android-phone-teases-14mp-camera?=45819

Marios

Δεν είναι το βασικότερο τα MP, για παράδειγμα το iPhone εινε ένα από τα καλύτερα smartphone με πολύ καλή κάμερα και είναι μόλις 3,2 MP.

Spyroscesarsc

@giannis Δεν είναι ακριβώς το ίδιο! :Ρ
Και δεν νομίζω να έχω άδικο γιά τα Nokia fanboys… Στον gsmarena καταστρέφουν κάθε άρθρο για το Galaxy S με spamming και βγάζουν και πολύ χολή… Αλλά και στο GR καλά κρατάνε… ‘Εχουν φωλιάσει στα φανταστικά μας φλόρουμ(ονόματα δεν λέω, οικογένειες δεν θίγω) και παραπληροφορούν τον κόσμο στο φουλ!

synzeus

Όταν προσπαθείς να υπεραμυνθείς μιας συσκευής με επιχείρημα τη κάμερα (wtf?), τότε γρήγορα καταλαβαίνουν ότι δε γνωρίζεις και πολλά (fanboy το είπαμε;)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;