Amazon Kindle, 19 Οκτωβρίου ξεκινάνε οι παραδόσεις και στην Ελλάδα!

Το e-book Kindle του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου Amazon με τους 290.000 χιλιάδες διαθέσιμους τίτλους βιβλίων, ξεπερνάει τα σύνορα της Αμερικής και διατίθεται σε 100 ακόμα χώρες. Ευτυχώς η Ελλάδα δεν μένει έξω από την λίστα και όσοι θέλετε μπορείτε να το προ-παραγγείλετε από σήμερα και να το έχετε σπίτι σας στις 19 Οκτωβρίου. Η τιμή του είναι 279 δολάρια και η Amazon προειδοποιεί ότι ίσως να πληρώσετε φόρους και τελωνείο. αυτό είναι δεδομένο γιατί δεν νομίζω να το στέλνει σαν gift για να γλιτώσουμε το καπέλο.

, Amazon Kindle, 19 Οκτωβρίου ξεκινάνε οι παραδόσεις και στην Ελλάδα!

Η οθόνη του Kinlde είναι 6 ιντσών τεχνολογίας electronics ink για να μην κουράζει τα μάτια μετά από πολύωρη χρήση. Ενσωματώνει Wi-Fi και είσοδο για κάρτες SIM(?) ώστε να κατεβάζεται βιβλία από το ίντερνετ όπου και αν βρίσκεστε. Συμπληρωματικά υπάρχει και υποδοχή USB για σύνδεση με ηλεκτρονικό υπολογιστή και να παίρνετε από εκεί τα ηλεκτρονικά σας βιβλία. Η μνήμη του Kindle είναι 2GB και χωράει περίπου 1500 ηλεκτρονικά βιβλία. Όπως συμβαίνει και στα παραδοσιακά βιβλία από χαρτί, έτσι και στο Kindle μπορείτε να σημειώνεται πάνω στις ηλεκτρονικές σελίδες των βιβλίων ή ακόμα και να γράφετε σημειώσεις. Παραγγέιλετε το από εδώ https://www.amazon.com/kindle

, Amazon Kindle, 19 Οκτωβρίου ξεκινάνε οι παραδόσεις και στην Ελλάδα!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikkos

Ωραίο gadget! Από σχεδιασμό μου θυμίζει κάτι μεταξύ iPod και Archos. Χρήσιμο για πολύ κόσμο αν πέρα από την λογοτεχνία και τα περιοδικά, βολέψει και επαγγελματίες που θέλουν να έχουν την βιβλιοθήκη τους μαζί τους (*).
Υποθέτω το επόμενο θα έχει και έγχρωμη οθόνη 🙂

Απορίες που μου ήρθαν στο μυαλό:
Εδώ κολλάει και ο παραπάνω αστερίσκος: Μπορεί το Kindle να αποθηκεύσει βιβλία πέρα από αυτά που αγοράζονται από το Amazon?
Mήπως μια θύρα SD θα ήταν χρήσιμη αν και εφόσον γίνεται το παραπάνω?
Μπορώ αν θέλω να αποθηκεύσω ή να κάνω back up τα περιεχόμενα του Kindle στο PC μου?

Θα τα μάθουμε εν καιρώ από τα πρώτα reviews.
Ωραίο δώρο πάντως για τα Χριστούγεννα, ειδικά αν έχει κάποιος…. “θεία στην Αμερική”. 🙂

Saxtus

Ακόμα καλύτερα θα ήταν αντί να εγκλωβιστείτε στους περιορισμούς του Kindle, να αγοράσετε ένα https://mybebook.com/

panagiotis

μπορεί κάποιος φίλος που θα το παραγείλει να μας πει αν πλήρωσε τελωνείο και πόσο τελικά του βγήκε???

ευχαριστώ!!!

Αλέξανδρος Κορκοδίνος

Μόλις σήμερα μου ήρθε το Kindle 2 και τα έξοδα εκτελωνισμού αν τον κάνω μόνος μου είναι 85 ευρώ και για να το εκτελωνίσει η UPS θέλει άλλα 65 δηλαδή σύνολο 150€!!!!

litsaki

Απλά, τέλειο!!!! Σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω, αλλά δεν θα βιαστώ!!!! Όλα στον καιρό τους! Καλά και άγια τα βιβλία, τα λατρεύω, διαβάζω αστμάτητα, άλλα δεν χωνεύω τον όγκο που πιάνουν βρε παιδί μου!!!! Δεν έχω άλλο χώρο!!! Τα περισσότερα τα έχω δωρίσει!!!! Αυτή συσκεύη είναι σωτήρια!!!! Κάποια στιγμή θα την αγοράσω ΣΙΓΟΥΡΑ!!!! Δεν μου γλιτώνει!!!!! Μπράβο στον εφευρέτη!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.

Business Alexa Amazon featured

Η Amazon θα πουλάει και αυτοκίνητα – Πρώτος συνεργάτης η Hyundai

Η Amazon, η οποία ξεκίνησε πουλώντας βιβλία, εισέρχεται επίσημα στον κλάδο των αυτοκινήτων και ποδαρικό θα κάνει η Hyundai.