Android Auto & Apple CarPlay: Έρχεται και σε παλαιότερα μοντέλα της KIA

Σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κίνηση προχωράει η KIA μιας και είναι έτοιμη να διαθέσει σε μορφή αναβάθμισης ακόμα και σε παλαιότερα μοντέλα της το Android Auto και το Apple CarPlay.

Η εταιρεία όπως δηλώνει θα προχωρήσει σε αναβαθμίσεις των infotainment συστημάτων αρκετών μοντέλων της, ακόμα και παλαιότερων μέχρι και το 2014, έτσι ώστε πλέον να υποστηρίζουν τόσο το Android Auto όσο και το Apple CarPlay.

Εξίσου ενδιαφέρον είναι ο τρόπος που θα γίνει η αναβάθμιση μιας και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων δεν θα χρειαστεί να επισκεφθούν το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της περιοχής τους, αλλά θα κάνουν εγγραφή σε σχετική σελίδα στο site της εταιρείας και θα παραλάβουν οδηγίες έτσι ώστε η εγκατάσταση να γίνει απ’ ευθείας από τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Αν είστε ιδιοκτήτης ενός KIA και πριν προχωρήσετε στη σελίδα για την σχετική εγγραφή να ενημερώσουμε ότι προς στιγμή η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά την KIA USA και άρα την Αμερικανική αγορά, ενώ ελπίζουμε η Νότιο Κορεατική εταιρεία να προχωρήσει σε ανάλογες αναβαθμίσεις και στα Ευρωπαϊκά της μοντέλα.

Android Auto & Apple CarPlay, Android Auto & Apple CarPlay: Έρχεται και σε παλαιότερα μοντέλα της KIA

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Auto Google

Android Auto: Με ενημέρωση για την μπαταρία, προγραμματισμό ταξιδιού και Chrome

H Google αποκάλυψε μερικά νέα, πολύ ενδιαφέροντα, χαρακτηριστικά που έρχονται στο Android Auto και σε αυτοκίνητα με ενσωματωμένο Google.

Software AI Android Auto featured

Android Auto: Ενσωματώνει συνοπτική παρουσίαση μηνυμάτων μέσω Google Assistant και ΑΙ

H Google ετοιμάζει μια νέα λειτουργία για το Android Auto που θα χρησιμοποιεί το Google Assistant και την AI για να συνοψίζει μηνύματα.

Software Apple Apple CarPlay CarPlay

Ford: Θα παραμείνει στο Apple CarPlay – GM: Καταργεί σταδιακά την υποστήριξη

Ο CEO της Ford δήλωσε ότι η εταιρεία δεν σχεδιάζει να σταματήσει την υποστήριξη για το CarPlay λόγω της δημοτικότητάς του στους πελάτες της.

Software Android Auto Apple Apple CarPlay

GM: Καταργεί Apple CarPlay και Android Auto από τα οχήματά της

Η General Motors πρόκειται να καταργήσει σταδιακά το Apple CarPlay και το Android Auto στα οχήματά της από φέτος.