Android Wear: Σύντομα υποστήριξη σε iOS;

Σύμφωνα με την Γαλλική ιστοσελίδα τεχνολογίας 01net, η Google προετοιμάζει μια εφαρμογή Android Wear στο App Store, με σκοπό να υποστηρίξει τα Android Wear smartwatches σε iPhone και iPad. Η πληροφορία αναφέρει ότι το Android Wear θα επεκταθεί και στο iOS, γεγονός το οποίο θα ανακοινωθεί στο ετήσιο συνέδριο για developers Google I/O που διεξάγεται τον Μάιο, ή και νωρίτερα ανάλογα με τις πωλήσεις του Apple Watch.

Σύμφωνα με την αναφορά, η Google θα ποντάρει στο λανσάρισμα των Android Wear smartwatches σε χρήστες iPhone και iPad που δεν σκοπεύουν να προμηθευτούν το Apple Watch, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Το Android Wear χρησιμοποιείται ήδη σε αρκετά δημοφιλή smartwatches όπως το Motorola Moto 360, το LG G Watch και το Samsung Gear Live, τα οποία είναι προς το παρόν συμβατά μόνο με συσκευές που τρέχουν Android Jelly Bean 4.3 και άνω.

Η πληροφορία αυτή έχει δημοσιευτεί αποκλειστικά στην Γαλλική ιστοσελίδα 01net, συνεπώς δεν υπάρχουν άλλες πηγές οι οποίες επιβεβαιώνουν κάποια κίνηση της Google. Θεωρώντας όμως ότι η Google έχει συμβάλει σημαντικά και σε πολλές εφαρμογές στο App Store, διατηρείται η πιθανότητα το Android Wear για iOS να γίνει πραγματικότητα.

Android Wear, Android Wear: Σύντομα υποστήριξη σε iOS;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick2010

Μακάρι !!!!

Sot11

Μάλλον κάποιοι φοβήθηκαν απο τον ερχομό του Apple watch( μην παρεξηγηθώ δεν μου αρέσει κανένα smartwatch). Ένα αλλο θεμα που με ενοχλεί όμως ειναι που η Google έχει φτύσει τελείως τα windows phone, πραγματικά μου την δίνει αυτό το θεμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Android Wear OPPO

Oppo Watch: Παγκόσμια κυκλοφορία με SnapDragon 3100 και WearOS

Το Oppo Watch έρχεται σε δύο μεγέθη των 46 και 41 χιλιοστών με AMOLED οθόνες 1,91 ιντσών και 1,6 ιντσών αντίστοιχα.

Gear Android Wear OPPO Wear OS

H Oppo θα κυκλοφορήσει smartwatch με Wear OS στις 31 Ιουλίου

Σε μία κίνηση που δε μας έχουν συνηθίσει οι Κινέζοι κατασκευαστές θα προβεί η Oppo, κυκλοφορόντας smartwatch χωρίς proprietary OS.

Gear Android Wear Qualcomm Wear OS

Qualcomm: Ανακοίνωσε τους νέους Snapdragon Wear 4100 και 4100+ για τα smartwatch επόμενης γενιάς

Η νέα πλατφόρμα, κατασκευασμένη στα 12nm, υπόσχεται 85% καλύτερες επιδόσεις με έως και 25% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Gear Android Smartwatches Android Wear Google

Η Google σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δικό της smartwatch;

Από τότε που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το Android Wear, κυκλοφορούν φήμες πως η Google σκοπεύει να κυκλοφορήσει το δικό της smartwatch. Οι φήμες για ένα πιθανό “Pixel Watch” ξεκίνησαν στα μέσα του 2018, αλλά η Google δήλωσε πως δεν έχει σκοπό να κυκλοφορήσει δικό της smartwatch στο άμεσο μέλλον.