Aoluguya M1: HDMI dongle με Windows και Android

To Aoluguya M1 είναι ένα dongle που συνδέεται σε οποιαδήποτε flat TV και την μετατρέπει σε Smart προσφέροντας επιλογή μεταξύ δύο λειτουργικώ συστημάτων Windows 8.1 και Android 4.4. Ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξργαστή Intel Atom Z3735F 1.33GHz, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB και υποδοχή για micro SD.

Το Aoluguya M1 διαθέτι Wi-Fi n, Bluetooth 4.0, θύρα USB, HDMI 1.4 και υποστηρίζει ανάλυση έως 1920×1080 pixels. Η τιμή του είναι 136 δολάρια Αμερικής (περίπου 129 ευρώ) και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Aoluguya M1: HDMI dongle με Windows και Android, Aoluguya M1: HDMI dongle με Windows και Android

Aoluguya M1: HDMI dongle με Windows και Android, Aoluguya M1: HDMI dongle με Windows και Android

Aoluguya M1: HDMI dongle με Windows και Android, Aoluguya M1: HDMI dongle με Windows και Android

Aoluguya M1: HDMI dongle με Windows και Android, Aoluguya M1: HDMI dongle με Windows και Android

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
AntonisK

Κώστα ξέρουμε άμα η συσκευή περιλαμβάνει και το αυθεντικό κλειδί των windows? Έχω πετύχει και άλλες περιπτώσεις τέτοιον dongle που δεν είχαν άδεια!!!

Gvirginia

@AntonisK Καλό είναι να επικοινωνήσεις με την εταιρία (ή ψάξε μπας και έχει κανένα FAQ).
Πάντως εγώ που πήρα το PiPo X7 (ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά), μη περιμένετε τρελά πράγματα. Μπορεί να παίξει 1080p ταινίες αλλά σε stream που προσπάθησα, κόλλαγε συνέχεια. Για να γίνει “smart” η τηλεόραση, μια χαρά είναι (browsing, media player, ίσως κανένα πολύ ελαφρύ παιχνίδι).
Εγώ το πήρα για να βλέπουν τηλεόραση οι γονείς όταν χαλάνε τα κανάλια στο χωριό, ίσως να πάρω και για μένα όταν βγουν με Cherry Trail.

AntonisK

Οκ. Σας ευχαριστώ πολύ.

ioankav

AntonisK Φαντάζομαι (λόγω τιμής) να έρχεται με εγκαταστημένη την έκδοση Windows 8.1 with Bing.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.