Apple, πληροφορίες ότι καθυστερεί το λανσάρισμα του iWatch

Το iWatch όπως έχει καθιερωθεί να το αποκαλούμε θα βάλει την Apple σταδιακά αναπτυσσόμενο τομέα των wearables και οι μέχρι τώρα πληροφορίες το ήθελαν να λανσάρεται το Σεπτέμβριο. Όμως, σύμφωνα με τον διάσημο αναλυτή Ming-Chi Kuo τελικά η παραγωγή του θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο.

Να σημειώσουμε ότι ο Ming έχει και στο παρελθόν δώσει πληροφορίες για προϊόντα της Apple και έχει αποδειχτεί αλάνθαστος.

Επίσης, προέβλεψε ότι το iWatch θα έχει flexible Amoled Οθόνη με Sapphire επικάλυψη, υψηλά στάνταρ αδιαβροχοποίησης και ένα νέο SoC component ενώ μείωσε κατά 40% τον αναμενόμενο αριθμό αποστολών ο οποίος θα είναι στα 3 εκατομμύρια.

To πολυαναμενόμενο wearable της Apple αναμένεται να έχει εκτός των άλλων advanced mapping functions και να είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένο με το iOS 8 και το HealthKit software. Αναμένεται να ανακοινωθεί τον Οκτώβριο και να βγει στην αγορά την περίοδο των Χριστουγέννων.

iwatch καθυστερεί η κυκλοφορία, Apple, πληροφορίες ότι καθυστερεί το λανσάρισμα του iWatch

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

Θα γίνει παρουσίαση τον Οκτώβριο για αν γίνει και σε ξεχωριστό event μόνο για αυτό 🙂 Κλασσική Apple και Marketing από άλλο πλανήτη!

Enzo

Όλες οι συσκευές της apple είναι πάρα πολύ όμορφες. Είμαι περίεργος αν θα ισχύει το ίδιο με το iwatch. Πάντως αυτό που βλέπω δεν μου αρέσει σε σχέση με το moto360…

@Enzo

Μην ξεχνάμε πως η φώτο δείχνει κάποιο mock up render και δε θα έχει αυτή τη μορφή. Όλες οι συσκευές της Apple είναι πανέμορφες, είναι κορυφαίοι και σε αυτόν τον τομέα. Μόνο υπομονή πρέπει να κάνουμε για το φθινόπωρο, για να δούμε και αν αξίζει η όποια χρησιμότητα του ρολογιού.

Panos7GR

Καθυστερησεις επι των καθυστερησεων. Παντα καπου κολλαει και η παραγωγη σταματαει… Ή το κανει για να δημιουργησει ανυπομονησια ή όντως ετοιμάζει κατι πολυ πρωτοτυπο. Μακαρι! Θελω να αρχισει επισημος πολεμος των smartwatches και στα OS. Τοτε θα πεσουν οι τιμες και θα δουμε τις πραγματικες τους δυνατοτητες. (Σημιώνω: Το G Watch με Android Wear ηδη rootαριστηκε και βγηκε και η πρωτη του custrom ROM. Θα δουμε πολλά καλουδια στα wearables! 😉 )

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.