Apple AirPods: Καθυστερεί η κυκλοφορία των ασύρματων ακουστικών

Αρχές Σεπτεμβρίου μαζί με το iPhone 7, η Apple ανακοίνωσε επίσημα τα νέα της ασύρματα ακουστικά Apple AirPods. Η Apple είχε πει πως η διαθεσιμότητα των Apple AirPods θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο με τιμή στα 159 δολάρια.Τελικά ο Οκτώβριος φτάνει στο τέλος του και η Apple ανακοίνωσε την καθυστέρηση της κυκλοφορίας. Δυστυχώς δεν δίνει πληροφορίες σχετικά με τον λόγο, ούτε και πότε θα διατεθούν.

Στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι η ανταπόκριση στα AirPods ήταν εξαιρετική, αλλά δεν μπορεί να ξεκινήσει την αποστολή ενός προϊόντος πριν να είναι έτοιμο. Ζητά λίγο περισσότερο χρόνο μέχρι να ετοιμάσει τα AirPods για τους πελάτες της.

“The early response to AirPods has been incredible. We don’t believe in shipping a product before it’s ready, and we need a little more time before AirPods are ready for our customers”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι πληροφορίες λένε ότι όσοι πήραν στα χέρια τους pre-production μοντέλα για δοκιμές, ανέφεραν προβλήματα με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και άλλα θέματα. Η Apple όμως δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Τα AirPods δεν έχουν καθόλου καλώδια, ούτε για να συνδεθούν μεταξύ τους. Ενσωματώνουν το νέο W1 chip της Apple, dual optical αισθητήρες έτσι ώστε να παίζουν μόνο όταν είναι μέσα στο αφτί, dual επιταχυνσιόμετρα για την ενεργοποίηση της Siri όταν κάνετε double-tap και από δυο μικρόφωνα το καθένα. Διαθέτουν μια ειδική θήκη για την φόρτιση της μπαταρίας, η οποία διαρκεί περίπου για πέντε ώρες.

Δεν απαιτούν διαδικασία pairing με τη συσκευή. Μόλις ανοίξετε το καπάκι της θήκης, εμφανίζεται στο κινητό ένα απλό μήνυμα «Connect» και μόλις κάνεις tap γίνεται η σύνδεση. Είναι συμβατά με συσκευές που τρέχουν iOS 10, watchOS 3, macOS Sierra και συσκευές τρίτων.

Apple AirPods delayed, Apple AirPods: Καθυστερεί η κυκλοφορία των ασύρματων ακουστικών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ κακή η διάρκεια της μπαταρίας, αλλά θα το φτιάξει;;;

bezilys

Και να τα φτιάξει πάλι, θα τα πάρει κανείς με τέτοια τιμή ?!!χαχαχα

GS

150 ευρώ για 2 ψείρες.Πάει χάλασε ο κόσμος.

Giorgos

Παρά πολύς κόσμος θα τα πάρει, όπως ότι φτιάχνει αυτή η εταιρεία, και 400 ευρω να έκαναν πάλι θα πουλούσε τρελά,

Fotis

Χωρίς παρεξήγηση αλλά μπορεί να μου πει κάποιος γιατί τα βάζετε συνέχεια με την apple και με τα προϊόντα της; Δηλαδή η sumsung που αυτήν την στιγμή το αντίστοιχο προϊόν (Bluetooth Samsung Gear IconX) το δίνει 220€ και έχει χρησιμοποιήσει άθλιας ποιότητας (κατά την γνώμη μου) πλαστικό, που μετά από μερική χρήση ξεφτίζει είναι καλύτερη; ή ας μου προτείνει κάποιος ένα αντίστοιχο προϊόν με τα μισά χρήματα και την ποιότητα υλικών της apple να πάω να τα πάρω. Δεν είναι κανείς κορόιδο ούτε έξυπνος αλλά η apple στο κομμάτι ποιότητας (ως τώρα τουλάχιστον) είναι μια τίμεια εταιρία…. σου λέει αυτό είναι το προϊόν άμα θες πλήρωσε….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.